RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 25. aprill 2016

MATTI ILVES: ŠVEITSI "AVATUD PIIRID" JA AUSTRIA KANGEKALSUS

Vastupidiselt Euroopa Liidu osariikidega käitub Šveits tõeliselt iseseisva riigina ja teatas nüüd, et kaalub võimalust saata tankipataljon oma lõunapiirile Itaaliaga.
Ka isgi Austria on lubanud täielikult sulgeda piiri Itaaliaga Brenneri läbipääsus.
Sisserändekriis Euroopas on ootamatult eskaleerunud, kui Austria kaitseminister Hans Peter Doskozil teatas, et tema riik on valmis sulgema oma piiri Itaaliaga, kui see ei saa sisserändeprobleemi oma kontrolli alla.
Itaalia on juba teravalt kritiseerinud Austria plaani, sest see võtab neilt ära tulusa äri immigrantide transiitriigina (sest osa immigrante kasutavad nad odava tööjõuna istandutes), samuti kannatavad maffiabosside tulud.

Šveitsi kantoni Ticino julgeoleku direktor Norman Gobbi ütles: "Me ootame olulist pagulaste arvu kasvu sel suvel, sest oleme ainuke värav Põhja-Euroopasse ja peame end kaitsma."
Piirkonnas on umbes 2000 sõdurit Šveitsi tankipataljoni juures valmis ja oleme neid palunud edasi lükata oma puhkused, et vajadusel olla kättesaadavad.

Sellel aastal on Itaalia vastu võtnud juba üle 50 % rohkem immigrante kui samal perioodil aastal 2015 ja valitsus prognoosib kaks korda suuremat arvu sellel aastal. Neil ei ole kohta Šveitsis ja tegelikult on kõik kantonid piiri sulgemisega nõus.

Kummaline on nüüd vaadata kuidas Euroopa Komisjon muudab osariikidele määratavad kvoodid sunduslikuks ja lausa automaatseks.

Kasutatud allikas: http://freedomdaily.com/switzerland-says-screw-open-borders-send-tanks-fight-muslim-migrants/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP