RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 7. aprill 2016

MATTI ILVES: MEIE LIITLANE SAUDI-ARAABIA

USA ja Euroopa Liiduga eriti sõbralikes suhetes olevas ultrakonservatiivses Saudi-Araabia Kuningriigis on hukatud sellel aastal juba 82 inimest, sealjuures ühel päeval 2. jaanuaril lausa 47. 2015. aastal oli hukatute arv 153 inimest, aga nüüd näib see järsult tõusvat seoses terrorismiga.

Saudi-Araabias on tavaline hukkamisviis pea mõõgaga maharaiumine, see õudne sündmus viiakse läbi sageli avalikult rahva kaasaelamisel. Vaid ühele inimesele määrati tänavu surmanuhtlus kasutades soolast vett.
Saudidel kehtib range islami seadusandlus. Kuritegusid nagu mõrv, narkokaubandus, relvastatud rööv, vägistamine ja salgamine - karistatakse vaid surmanuhtlusega.

Nüüd on vaid Briti valitsus, seda inimõiguste grupi Amnesty International survel, kutsunud üles Saudi-Araabiat üles peatama jõhkrad surmanuhtlused. See vast tähendab, et surmanuhtlused tuleks viia läbi "inimlikul" kujul.

Selline sõbralik liitlane siis meil. Eriti sõbraliku ja omakasupüüdmatu käigu tegid saudid Saksama poole, lubades neile raha 800 mošee ehitamiseks osariigis. Meie jõudsalt kasvav islamikogukond saab ka kindlasti toetust Tallinnasse plaanitava Põhjamaade suurima mošee ehituseks.
Kasutatud allikas: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3521381/British-Government-urged-pressure-Saudi-Arabia-executions-reach-record-high-82-people-year.html

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP