RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 16. aprill 2016

Sven Mikser süüdistab EKRE-t ja perekaitsjaid iseseisvuse moraalse alusmüüri lammutamises


Sven Mikser. Foto: Tairo Lutter, Postimees/Scanpix
Sotsiaaldemokraat Sven Mikser süüdistas täna Konservatiivset Rahvaerakonda (EKRE) ja traditsioonilise perekonna kaitsjaid Eesti iseseisvuse moraalse alusmüüri lammutamises ja Venemaa huvides tegutsemises.

“EKRE juhtide retoorika ja käitumine on tülgastav ja amoraalne. On olnud juba pikemat aega. Helme-juuniori rünnak välisminister [Marina] Kaljuranna vastu on vaid kirss sellel tordil,” kirjutas Mikser Facebookis, viidates EKRE aseesimehe Martin Helme seisukohale, et Eesti president peaks olema rahvuselt eestlane.

Jutt Eesti oma väärtustest on kasulik Venemaale

“Äsjase KAPO aastaraamatu kontekstis tuleb aga vaadata selle hirmu- ja vihaõhutamise taha. Kas erakonna puhul, kes tahab meie veerand sajandiga taas üles ehitatud riikluse vundamendini maha kiskuda “nagu vammi täis maja”, on tegu vaid “kasulike idiootidega”?” jätkas Mikser. “Ksenfoobia ja homofoobia kütmine, tõrvikumarsid, antieestlaste paljastamine ning rahvus- ja rassitunnuste kontroll – Eesti mainekampaaniana on see kasulik… kellele?””
Mikseri sõnul ei saa eestlastele müüa sõnumit, et SRÜ on parem kui Euroopa Liit ja NATO, küll aga võib üritada rääkida sellest, et eestlased ei kooguta ühegi isanda ees ja et Eestil on oma väärtused – eriti kui panna see jutt mõne kaabu ja tõrvikuga eesti rahvuslase suhu.

Sputnikust palju ohtlikumad narratiiviloojad?

“Eesti ühiskonda suunatud inforünnakud on aga palju nüansirikkamad. Jah, pealispinnal ujuvad siingi ringi mingid sputnikud, aga sügavamal luuakse palju subtiilsemat ja raskemini ära tuntavat narratiivi, mis püüab lammutada taastatud iseseisvuse moraalset alusmüüri,” hoiatas Mikser.
“Ja siis ilmuvad kusagilt justkui kõrvalt hästi organiseeritud ja rahastatud huvigrupid, kes märgivad, et vahi sa põnevat kokkusattumust, paljud neist “Eesti unikaalsetest väärtustest” (näiteks homoseksuaalsuse stigmatiseerimine “traditsioonilise perekonna kaitsmise” sildi all) langevad ühte meie idanaabri tõekspidamistega…” tegi Mikser vihje arvatavasti Sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks suunas.

Eesmärk – liberaalse demokraatia lammutamine

“Küll aga on EKRE näol Eestis esile kerkinud erakond, kes on seadnud eesmärgiks põhimõtteliselt muuta seda suunda, mille iseseisvuse taastajad veerand sajandit tagasi valisid. See suund oli liberaalne demokraatia ja võimalikult tihe lõimumine demokraatliku Läänemaailmaga. Me teame, mis on alternatiiv. Ja see ei ole “uhke ja mitte kellestki sõltuv Eesti”,” hoiatas Mikser.
Alles 7. aprillil teatas Mikser veidras avalduses, et portaal Objektiiv hakkab koos Keskerakonna väljaandega Kesknädal “antieestlasi” määrama. “Küllap peagi üllitavad Kesknädal ja Objektiiv üheskoos välimääraja, milles üles loetud tunnusjoonte põhjal saame antieestlased endi keskel hõlpsasti ära tunda. Siis on juba lihtne antieestlus meie rahvuskehandist välja lõigata ja ära tõugata,” ironiseeris Mikser.

Allikas: http://objektiiv.ee/sven-mikser-suudistab-ekre-t-ja-perekaitsjaid-iseseisvuse-lammutamises/
_____________
Mikser ja sotsid, nagu ka teised kartellierakonnad on hullunud! Hirm on pugenud neile nahavahele, sest EKRE populaarsus rahva hulgas pidevalt tõuseb.
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 17. aprill 2016, kell 07:03  

Neile rahvusriigi ja meie põlise ning võõrandamatu suveräänsuse hävitajatele tuleks tähitud kirjaga saata põhiseaduse preambula väljatrükk.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP