RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 4. aprill 2016

Mati Väärtnõu: Nüüd siis tänu Wikileaksi´le on ka selgus selles, mis Süürias tegelikult toimub

Nüüd siis tänu Wikileaksi´le on ka selgus selles, mis Süürias tegelikult toimub ja miks Assadi on vaja iga hinna eest võimult eemaldada: "Obama administratsioon Hillary Clintoni initsiatiivil aitas süüdata kodusõda Süürias, kuna leiti, et see on "parim viis aidata Iisraeli."

See USA abi muutis Süüria ilusad linnad varemeteks, tõi ohvriks sadu tuhandeid Süüria elanikke tapetutena ja põgenikena. Peaasi, et ookeanitagune kurjuse kants saaks oma geopoliitilisi eelistusi ellu viia... Ja me armastame rääkida sellest, kuidas Venemaa brutaalselt kaitseb oma regionaalseid huvisid Ukrainas, Gruusias jne. Moskva on kurjuse osas poisike Washingtoni kõrval ainuüksi ohvrite hulka või geopoliitilisi mastaape võrreldes...
As the "civil war" unfolded in Syria, once thriving cities were turned to rubble as shown in a few photos below. There are hundreds more. Maybe, the best way to handle this is to show these photos to Syrian Refugees being admitted to the US by the Obama Regime, then encourage them to attend Hillary for President political Rallies. Perhaps their presence at Hillary rallies would be an opportunity for them to "thank" Hillary for what she did for their country?
https://www.superstation95.com/index.php/world/1085

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP