RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 19. aprill 2016

Kaupo Muttik: Taanis moslemitest naised elavad sotsiaalabi rahadest

Taanis Odense maakonnas on tekitanud imestust asjaolu, et peaaegu kõik seal elavad ja väljastpool Euroopat saabunud moslemitest naised, elavad sotsiaalabi rahadest ning tööl ei käi. Sellega seoses on kohalikud hakanud kahtlustama, et neil on puudulik töömotivatsioon ja neile antud arstitõendid, mis vabastavad nad töötamisest on natuke kahtlased. Plaan on hakata kontrollima kui haiged on need mosleminaised tegelikult.

Nimelt peaaegu kõik Odensas elavad mosleminaised on haiguspuhkusel ja sotsiaalamet kahtlustab pettust
Søren Thorsager Odense maakonnast ütleb:
– Kui inimene on tõesti haige, siis selles pole midagi halba. Kui aga küsimus on selles, et ei ole õpitud selgeks taani keelt või on peres mitu last või abikaasa ei luba käia tööl, siis sellised põhjused ei ole aktsepteeritavad. Sellisel juhul tuleb teha tööd.
– Mitte taanlastest naiste osakaal sotsiaaltoe saajatena on tohutult suur ja sellepärast kahtlustamegi, et tegemist pole üldse haigustega.

Morten Sodemann Ülikooli haiglast ütleb aga , et nende patsiendid on nõrgemad ja :
– Võime täiesti kõrvale heita võimaluse, et nad saavad haiguspuhkust kultuurilistel põhjustel. Tegemist on terviseprobleemidega.
Arstitõenditel enamlevinud haigused on füüsilised probleemid, läbipõlemine, depressioon ja emotsionaalne stress.
Maakond alustab nüüd sotsiaalameti ja arstidega üheskoos kontrolli ja plaan on asi põhjalikult selgeks teha!
http://jyllands-posten.dk/indland/ECE8586579/kommune-betvivler-indvandrerkvinders-laegeerklaeringer/
_______________
Harri Kingo kommentaar: "Kuidas seda nimetatakse, kui keegi elab jõude ja tarbib teiste töövilju? Mulle õpetati koolis, et selle ühiskondliku korralduse nimi on orjandus, orjapidamine. Niisiis, kui ma jään selle üldmõistetava orjanude ja orjapidamise määratluse juurde, siis Euroopas on kehtestatud ametlikult orjandus - sest on klass inimesi, kes elavad jõude ja omastavad täiesti seaduslikult teiste tööviljad. Reaalsus on lihtne: saabuvad moslemid on orjapidajad, kohalik rahvas on orjad, kes peavad oma tööga teenitu orjapidajate ülalpidamiseks ära andma."

Allikas: Facbook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP