RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 13. aprill 2016

MATTI ILVES: BRÜSSEL TAHAB HAARATA ENDA KONTROLLI ALLA PENSIONID JA MIINIUMPALGA

Brüsselil on salaplaan, kuidas haarata enda kätte Suubritannias kontroll terve heaoluühiskonna üle, pensionid -toetused ja miiniumpalk kaasaarvatud. Ega selline salakaval plaan ei puuduta ainult britte, vaid ka teisi osariike.

Inimesed arvavad, et Brüssel kavatseb asutada mingi "sotsiaalse liidu", aga õigusakte hoitakse tagasi ning ei rakendata enne juunikuist referendumit. Tooride parlamendisaadik David Campbell Bannerman on ölnud, et paljusid tsentraliseerimise õigusakte on Euroopa Komisjon pidurdanud ja need lähevad käiku alles peale iseseisvusreferendumit.
Väidetakse, et David Cameron oleks kindlasti tsentraliseeritud "sotsiaalse Euroopaga" nõus.

Sotsiaalvolinik on juba hoiatanud, et tähtsad sotsiaalse liidu plaanid on hädaohus, kui Surbritannia peaks Euroopa Liidust lahkuma. Nii avaldatakse survet brittidele ja kogu liidule.

Kasutatud allikas: http://www.express.co.uk/news/politics/659840/EU-wants-control-your-pension-Brussels-secret-plan-revealed-David-Cameron

1 kommentaari:

Anonüümne 13. aprill 2016, kell 11:01  

Kas EL on veel vähe ESMide ja muude maffialike bandefirmadega kokku kraapinud?

Miks ei tunne MITTE ÜKSKI EL suur boss huvi, miks Rõivas ja sabarakud ei taha mitte mingi hinna eest EL sotsiaalharta sissetulekute osa ratifitseerida, samal ajal verise ülbusega kõike maksumaksja taskust laekunud hüve nautides.

Nad kusevad isegi eriseeria numbrimärkide kehtestamisele meie taskust ostetud limusiinidele. Otsene tõestus, et ausaid inimesi napib, hirm rikkumiste ja laristamiste väljatuleku ees.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP