RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 29. aprill 2016

Priit Pärn: ERR-i valus kaotus.

Suurendamiseks klõpsake pildil
________________
Video on kustutatud - https://www.youtube.com/watch?v=E9O08Fjs1i4&feature=youtu.be
Kättesaadav vaid SIIT.
M.I.
________________
Kaitskem üheskoos perekonda:

Eile õhtul eetris olnud saate “Ringvaade” järjekordne episood näitas taas, kuivõrd tõsine probleem on ERR-i soovimatus püsida iseendale standardiks seatud ajakirjanduseetiliste põhimõtete raamides. Paraku kinnistab iga selline juhtum ERR-i kuvandit mitte vaba ja kvaliteetse ajakirjanduse lipulaeva, vaid riikliku propagandatalitusena. See omakorda näitab, kuivõrd oluline on töötada alternatiivsete meediakanalite ülesehitamise nimel.

Allikas: Facebook

5 kommentaari:

Marko Taal 29. aprill 2016, kell 11:40  

Huvitav,miks video kustutati

Anonüümne 29. aprill 2016, kell 11:51  

Aitäh, Matti!
Ei jõudnud ka mina Objektiivi lehel seda videot vaadata, oli selleks ajaks juba maha võetud, kui ma seda vaatama tahtsin hakata.
Kuna me telerist midagi ei jälgi, siis oli minu jaoks üllatav intervjuuerija tase - M. Reikop oli niivõrd pinges ja ründav, et ei suutnud kohe uskudagi! Mis kurivaim talle sisse on läinud, mõtlesin omaette. Ja Andrus Karnau koos saatejuhiga moodustasid ehtsa keelepeksuklubi.
Kujutan ette, kui raske võis härra Mart Helmel seal üldse olla ja suud lahti teha. Aga sellest hoolimata oli tema esinemine, nagu ikka, väga argumenteeritud ja intelligentne.

Anonüümne 29. aprill 2016, kell 12:20  

Reikopist ei jäänud midagi alles, ERR sai häbitus mängus omaenese mürki tunda. Helme suutis tõestada, et ta on võimeline mistahes olukorras eestlaste huve kaitsma ning purpurkoalitsiooni mädahaisulise rünnaku tagasi lööma. ERR vajus üle pea iseenda uriini sisse ja uppus lootusetult ära. Kas eestlased peavad jääma uut uriinilahvanduse saadet, meie tahe ja meie huvid on seaduslikud ning meid kaitseb tugev eestimeelne erakond, keda te ei suuda isegi e-häältega võita.

Mart Helme on palju tugevam esineja kui ERR-i ülemakstud oravasotsiaalsed käsualused.

Matti Ilves 29. aprill 2016, kell 12:55  

Marko, video kustutamise põhjust saab näha pildilt, kui seda suurendada.
ERR kaitses siin oma õigusi video ülespanija vastu toetudes autoriõigusele!

Lesko 30. aprill 2016, kell 15:24  

Reikop on olnud alati minu meelest pealetükkiv ja vahelesegaja. Siin videos on näha kust käsud on tulnud. Kuid fakt on ju see, et Helmele ei saa niisama lihtsalt vastu. Ei Reikop, ei keegi muu. Helmel on piisavalt kogemusi. Teine asi. Kõige lollim inimeseloom Maarjamaal saab aru, et selles videolõigus üritatakse EKRE-t porri tampida. Kui nüüd ennustajat mängida siis arvan, et juhtub see mis juhtus USAs Trump-i kampaania ajal. Minu meelest oli see Floridas. Sama nüüd Indianas. Mida rohkem meedia ja televisooon Trumpi kohta valetas ja teda laimas, seda rohkem inimsed tema poolt valisid. Sama juhtub ka Eestis. ERKE-t koheldaks kartelli erakondade ohuna. Tehakse kõik, et Ekre mulda pressida. Ma mõtlen KÕIK. Vahendeid valimata. Kuid see keerab Ekre kasuks. uskuge mind.

PS. usun, et err keerab endale ise ikka korralikult kui ei lõpeda sellise jama näitamist. inimsed lihtsalt ei huvitu sellisest sogast ja vaatavad midagi muud või lähevad üldse jalutama. suvi ees...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP