RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 13. september 2016

Hillary Clinton on raskelt haige ja tal on elada jäänud vaid 3 kuni 5 aastat.

Hillary Clinton kaotab mõnikord enda üle kontrolli

Ilmavõrgu avarustes ringleb 10 minuti pikkune videolõik, mille järgi on Hillary Clinton (HC) raskelt haige ja tal on elada jäänud kõige rohkem 3 kuni 5 aastat. Naishääl ütleb olevat end arstiteaduse õppeasutuse professor, kuid soovib jääda tundmatuks.
H. Clintoni neegrist turvanees-arst

See on ka mõistetav, kui arvestada, mis on juhtunud teistega, kes on avalikuks teinud HC-ga seotud asjaolusid. Loe: „HC-d saadavad palgamõrvad ja jäävad maha laibad“ ja „veidrate surmade muster  ümbritseb Clintoneid“. Naishääl seletab, et HC põeb kaugele arenenud vaskulaarset dementsust.

 Hillary Clintini haiguslugu, kus märgitakse vaskulaarset denentsust

 Väite aluseks on HC lekitatud haiguslugu, mille lekitaja leiti 24 tundi pärast oma tegu kummalistel asjaoludel surnuna. Haigusloos on vastavanimeline diagnoos ära toodud. Naishääle arvates lekitatud haiguslugu ei ole võltsing, nagu on väitnud HC kampaaniastaap, vaid vastab täpselt kirjeldustele, kus HC on kaotanud enda üle kontrolli või kokku varisenud. Need on kaugele arenenud vaskulaarse dementsuse sümptomid.

HC turvamees-arst kannab endaga kaasas erilist isetorkavat automaatsüstalt, et HC-le kriitilisel hetkel kiiresti süst teha. Selline haige elab heal juhul veel 3 kuni 5 aastat. Halvemal juhul võib haigus ägeneda ja exitus letalis saabuda aasta või isegi mõne kuuga.
H. Clintoni turvamehe automaatsüstal

 Siit järeldub, et USA presidendiks valitakse (või võltsitakse) teadlikult isikut, kes ei ole suuda seda ülimat vastutust nõudvat kõrget ametit täita ja tegelikult saab presidendiks niimoodi keegi teine, keda rahvas ei ole presidendiks valinud, ja võimalik, et ka kunagi ei valiks, ja kelle isik on praegusel hetkel täiesti tundmatu.
HC on ülirikaste vandenõulaste, multimiljardäridest juudipankurite suursoosik presidendi ametikohale. Clintonite Sihtasutusele Clinton Foundation-le maksavad (vandenõulased) ülirikkad, pangad, suurtöösturid ja valitsustegelased üle maailma, et kindlustada HC saamine USA presidendiks. 
Mainitud video: https://youtu.be/HoBL7fqOVcQ?t=191

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

Allikas: mvlehti.net
______________
Milline haigus see siis on? Lugege siit: http://www.kliinikum.ee/psyhhiaatriakliinik/lisad/ravi/RHK/ICD-RC/F0-1/vaskulaarse_dementsus.htm
M.I.




2 kommentaari:

Anonüümne 13. september 2016, kell 17:31  

Aga siis elab ju heal juhul ametiaja lõpuni?

Anonüümne 14. september 2016, kell 09:11  

Mina olen näinud videosi kus eksperdid on kindlad hoopis Parkinsoni tõves. Üks neuroloog lasti selle tõttu USA-s oma ametist lahtigi. Väidetavalt on põdenud Parkinsoni vähemalt 10 aastat. Vahet ei ole mis haigusega tegemist, kaua igatahes Clinton enqm vastu ei pea.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP