RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 6. september 2016

WikiLeaks-i uus vapustav paljastus: USA nõudel soostus Eesti valitsus oma rahva hävitama

WikiLeaks on avaldanud andmed, mille järgi USA saatkond Tallinnas kandis ette, kuidas Eesti võimud on soostunud nende nõudmisega, asendamaks Eesti elanikkond suurelt osalt Aafrikast ja Aasiast pärit sissetoodutega. Vastavasisulise paljastuse tegi Rootsi alternatiivmeedia netikülg „Nordfront“. Toon ära artikli täispikkuses. (lõik boldis)

„OHT LÄÄNEST“

WikiLeaks-i lekitatud ja nüüdseks avaldatud kirjavahetusest selgub, et USA on Eestis läbi viinud hiljuti agarat kampaaniat, muutmaks Eesti rahvastiku koosseisu, nii et see koosneks suuresti mittevalgetest. Dokumendist selgub, et USA soovis teha suunatud propagandat koolilastele ja ametivõimudele. USA on juba pikemat aega üritanud Eestis levitada soovitud maailmavaadet ameerika filmidega, mis esitavad multikultuursust heas valguses.
Eesti elanikkond, nagu mitmes teises Ida-Euroopa riigis koosneb ainult valgenahalistest inimestest, mis ei meeldi USA-le kui multikultuursele suurvõimule.

WikiLeaks-i avaldatud ja ühe nende allika lekitatud dokumendist selgub, et USA on suuresti pingutanud, muutmaks avalikku arvamust Eestis vastuvõtlikuks neegrite sisserännu suhtes Eestisse. Dokumendi pealkiri on EESTI: SAATKONNA PINGUTUSED EDENDAMAKS RASSILIST TOLERANTSUST. Vastavalt mainitud poliitikute nimedele ja ajale on dokument pärit aastatest 2006-2007. Ilmselt on aines saadetud USA Eesti saatkonnast USA Riigidepartemangu või mõnele teisele kõrgemale ametivõimule.
 Glaubitz koos oma neegrist meesarmukesega

 Ettekandest selgub, et tollase Hollandi suursaadikul Eestis Hans Glaubitzil, kes oli avalikult kuulutanud end võitlevaks homoseksuaaliks ja omas avalikult neegrist meespartnerit, oli õnnestunud tõsta päevakorda  küsimus „rassismist“ Eesti ühiskonnas. Seda tegi Glaubitz ametlikult lahkudes oma ametipostilt Eestis ennetähtaegselt ja „pisaraid valades“,  nii Eesti kui rahvusvahelises meedias. Selle põhjuseks olevat olnud muu hulgas,  et purjus skinnid olid väidetavalt kutsunud Glaubitzi partnerit neegriks. Glaubitz väitis samuti, et inimesed tänaval olevat põrnitsenud tema mustanahalist meesarmukest nagu ufonoidi.

Kui küsimus rassismist USA poolt üles võeti, siis Eesti politsei ei nõustunud sellega, nagu oleks rassism Eestis eriline probleem. Seevastu USA ametivõimud oli hoopis teisel arvamusel, et selline probleem on olemas. Ameeriklaste arvamus põhines anekdootlikel tõenditel, mida USA saatkond Eestis oli aja jooksul kogunud. Edasi sekkus USA üliagaralt ning nõudis, et isegi kui probleemi ei ole, siis tuleb tegeleda selle  ennetamisega, et eestlastel ei tekiks „poliitilist immuunsust Ameerika juutide poolt levitatavate multikulti ideedele“

USA toetas sellel ajal Euroopa Komisjoni saadetud raportit „rassismi ja sallimatuse vastu“, mis nõudis vihakuritegude sätestamist Eesti seadusandluses. USA nõudel oleks hakatud politseid ja ajakirjanikke koolitama. Politseinikud peavad suutma avastada paremini vihakuritegusid ja ajakirjanikud tegema tõhusamat propagandat „rassismi“ ja „diskrimineerimse“ vastu. Tõsiselt võigas on see, et kooliõpilased Eestis tuleb USA nõudel allutada ajupesule.
Estonian authorities ought to add the teaching of the benefits of diversity and living in a multicultural society in school programs.

Ettekanne toob ära ka mitmeid abinõusid, mida Eesti USA saatkonna töötajad on teinud juba omal algatusel. USA saatkond toetas rahaliselt filmifestivali, kus esitati USA filme, mis näitasid multikultit heas valguses.
With special funding secured from State/EUR, the Embassy is providing $4,000 for the Tartu Black Nights Film Festival to screen U.S. films on the theme of cultural and racial tolerance. We hope that this film festival ”run by Estonians for Estonians” will help generate widespread public discussion on the issues of tolerance and diversity.

Tänu otsedialoogile Eesti riigiga õnnestus USA saatkonnal saada Eesti riigi nõusolek võtta vastu  nn. pagulasi, kes  korvaksid Eesti madala sündivuse.
  The Estonians agreed that with a declining birthrate and booming economy, Estonia is likely to face increasing immigration pressure and a more multicultural society. With this in mind Minister Rummo said the GOE will broaden the next Integration Action Plan to reach out to new immigrants.
„Pagulased“, nagu neid USA Eestis näha soovib, peaksid tulema põhiliselt väljaspoolt Euroopat.

    Looking forward, the GOE intends to broaden its Integration Action Plan to include initiatives designed to address integration of new, and non-European, arrivals.
Lekitatud ainesest selgub, et Eesti ametivõimudele jagab otsekorraldusi juudinimega USA ameerika agent, kes töötab Tallinnas USA saatkonnas.

    Supervisor Special Agent (SSA) Stan Strauss, FBI Civil Rights Unit (CRU), offered a presentation on U.S. hate- crime legislation, enforcement, and investigation to Estonia’s Public Service Academy on May 30. SSA Strauss spoke to an audience of MFA officials, law enforcement, and Public Service Academy instructors. He explained how hate crime specific legislation has aided the FBI:s work, and stressed that Estonia need not make the same mistake U.S. and other European countries had made by waiting until the problem became bigger before acting.

Algallikas: https://wikileaks.org/plusd/cables/06TALLINN576_a.html

Matti Ilvese blogile tõlkis rootsi keelest ja koostas Jaan Hatto

38 kommentaari:

Anonüümne 6. september 2016, kell 13:03  

Peale taasiseseisvumist on Eestis tehtud rohkem kui 100 tuhat aborti. Hinged, kes on pidanud sündima just siia, ei saanud seda võimalust, selle võtsid meie oma Eesti inimesed neilt ära. Nad olid sunnitud tulema ringiga: sündima seal, kus neile seda võimaldatati ning näevad nüüd vaeva, et tulla siia - just selle kehaga, mida need lahked inimesed neile andsid. Europiidset neil lihtsalt ei olnud anda.

Anonüümne 6. september 2016, kell 13:31  

Sa oled juutide poliitiline kinnimakstud prost, ehk hoopis %&/?$€# provokaator.

Anonüümne 6. september 2016, kell 14:20  

"Peale taasiseseisvumist on Eestis tehtud..."

Ükski hing ei liigu arengus tagasi vaid ainult edasi see on universiumite seaduspära.

Miikael Siitan 6. september 2016, kell 14:31  

Kas on võimalik ühte pealkirja veel rohkem üle võlli keerata? See on ju täpselt seesama trikk, mida kollane massimeedia kasutab inimeste peal, et neid hirmutada ja ärritada. Kas "maailmaparandamisliikumine" hakkab tõesti jõudma kollase kõmumeedia tasemele?
Kas artikli autor saab äkki anda konkreetse viite antud WikiLeaksi originaaldokumendis, kus on juttu "Eesti rahva hävitamisest"?

Anonüümne 6. september 2016, kell 14:49  

see on Ameerika ja EL-i juutide vandenõu hävitada eesti rahvas.ega muidu Tsahkna ei öelnud,et 30-ne aastaga eestis saab olema 2 miljonit inimest.St,et pagulastele antakse eesti kodakondsus ja pannakse passi rahvuseks EESTLANE JA SELLEGA ON KOGU RAHVASTIKU JA SÜNDIMISE PROBLEEM LAHENDATUD.

Unknown 6. september 2016, kell 15:19  

Kurradi eesti kommu-proletariaat, kes on nii Valitsuses kui Riigikogus!! USA Luure uurib kõik välja! Kahju, et Eesti Rahvas on nokuimejad!!

Anonüümne 6. september 2016, kell 15:31  

Kõike ei tasu uskuda, mida kirjutatakse.

Anonüümne 6. september 2016, kell 15:52  

Eesti on ammu juba maha müüdud ja eks veetakse sisse tööjõudu fosforiidi kaevandamiseks!

Anonüümne 6. september 2016, kell 16:16  

Pole küll autor, aga vastavalt Miikaeli soovile on link allikale siin: https://wikileaks.org/plusd/cables/06TALLINN576_a.html

Anonüümne 6. september 2016, kell 16:28  

Noh kas on veel küsimusi: "kes on liitlane ja kes ei ole"?
Krt hing on nii täis, et hakka või valge maja murul tuumaseeni kasvatama...

Anonüümne 6. september 2016, kell 16:56  

Kus seal täpsemalt rahva hävitamisest ja asendamisest juttu on?

Anonüümne 6. september 2016, kell 18:04  

No tule taevas appi! Nagu ma näen on Merkel unustatut nüüd lähme USA kallale. Ja mis nokuimejatest siin rääkite, teie, kes the usute igast paska, mis teile ette söödetakse ja sellele kaasa noogutate olete need kõige suuremad nokuimejad. Tulge nüüd mõistusele inimesed ja ehk oleks kõige parem kui üldse oma arvutid kinni panete ja oma perega hoopis aega veedate. Ootan juba millega see kõige teada wikileaks jârgmiseks välja tuleb LOL

Unknown 6. september 2016, kell 18:37  

Kaks eesti vanasõna: ühtki putru ei sööda nii palavalt kui keedetakse!, ja kus suitsu, seal tuld! Nii, et hulluks ei maksa minna aga silmist lasta ka ei tohi! Nii lihtne see nn. talupoja loogika ongi.

Anonüümne 6. september 2016, kell 19:53  

Lubasime visata pommi. Viskasime aatompommi. Mis te räägite, kus oli kirjas või kes ütles, et me hävitame inimesi, ainult pommi viskasime.

Anonüümne 6. september 2016, kell 20:09  

Gatekeeperid kohe valitsuse kaitsele viskumas, tüüpiline käitumine...lol

Anonüümne 6. september 2016, kell 22:50  

Totter ja uskumatu! Meil korraldatakse kampaaniaid, millest me pole kuulnud. Lastele tehakse koolis ajupesu ja ükski lapsevanem ei protesteeri. See on näide tõelisest vihakõnest, keegi, kes ei suuda oma jõuetut raevu alla suruda, mõtleb selliseid lugusid välja. Ning leidub lihtsameelseid, kes sellega kaasa lähevad.

Anonüümne 6. september 2016, kell 23:24  

Eestlased, ärge olge nii sinisilmsed. Ma ka paar aastat tagasi ei uskunud,et maaelu suretatatakse selleks välja,et saaks meie maavarasid kätte. Aga tundub,et see nii just plaanitud on,alul sead, nüüd piimakrjad ja raudtee...

Anonüümne 7. september 2016, kell 00:09  

Oh püha lihtsameelsus... "USA on Eestis läbi viinud hiljuti agarat kampaaniat"- jutt käib aastast 2006. 10 aastat tagasi on hiljuti? Ja olete reaalselt seda agarat kampaaniat märganud? "... Eesti ametivõimudele jagab otsekorraldusi juudinimega USA ameerika agent..." - keegi teeb ettekande umbmäärasele seltksonnale ja see on otsekorralduste jagamine? "Tõsiselt võigas on see, et kooliõpilased Eestis tuleb USA nõudel allutada ajupesule." Tekstist tuli välja et see oli mingi Euroopa komisjoni (ECRI, vbolla kellegile see ütleb midagi) raportis toodud soovitus, USA nõuetest ja ajupesust ei leia küll mingit juttu. Isegi mitte seda et raport oleks kuidagi toetatud USA poolt. Ehk siis kokkuvõtvalt- see artikkel on koostatud inimese poolt, kes kas on inglise keele alal täiesti ebapädev ja ei saa loetust rohkem aru kui mõned märksõnad (USA, juudi nimi, vähemused) või kes saab kõigest aru aga sellest hoolimata valetab valimatult, eesmärgiga tavainimesed pöördesse ajada.

Anonüümne 7. september 2016, kell 06:49  

Jumal küll, igasusgust paska pole ka vaja uskuda :D lähete oma pagulas-neegrihirmuga üle piiri. Siiani on näha, et ükski parasiit ei taha ka surmahirmu korral siia jääda :D

https://translate.google.com/translate?sl=en&tl=et&js=y&prev=_t&hl=et&ie=UTF-8&u=https%3A%2F%2Fwikileaks.org%2Fplusd%2Fcables%2F06TALLINN576_a.html&edit-text=&act=url 7. september 2016, kell 08:40  

Kes inglise keelt ei oska saab läbi google tõlkija lugeda, pole see artikkel nii süütu midagi:

Loe siit

Anonüümne 7. september 2016, kell 10:19  

Aga nii ongi ju. Muidugi, et, nägijad ei näe ja kuuljad ei kuule. Asi on persses aastast 2003. Alustades valitsust, kas see on normaalne mis toimub? Riik on rahvas! Meil, aga pluto-partokraadid eesotsas, kes poevad perseaugust oma käskija südamealuseni välja. Meie rahvas oleme lambad ja kusikud nagu meie valitsuse eesistujad. Ennem, kui ise e tee, ei juhtu midagi! Need, kes teha ei taha ja ei soovi, siis arvestage, et teie mugavusel on aeg, mis saab otsa.

Unknown 7. september 2016, kell 10:38  

Hahahaaaaa,google tõlkija!!!!! Ma saan ka vahest neid toredaid kirju üliarmunud välismaa neiudelt, kes kohe koliks minu juurde ja abielluks minuga kõigest 10000 eur eest. Või siis rikastelt väljamaa onudelt, kes kohe saadaks oma päranduse mulle kui ma vaid asjaajamiskuludeks kannaks neile mõned tuhanded. Ning et kiri ikka mulle arusaadav oleks, ilusti google abil ära ka tõlgitud. Mõned vahvad näited sealt. "Mina nägema oma ankeeti ja saada huvitatud." "Loodan, et leida see post hästi ja tervena." "Kirjutas mööda enda pikalt posti."
Jah, sellise tõlkega saab tõesti igasugust pahna välja mõelda.
Kuid tegelikult on nii, et kõik äärmused on halvad. Pole vaja neid liiga karta, aga pole vaja ka liiga armastada. Võtkem asju mõistusega ja mõistlikult.

edl.blogspot.com 7. september 2016, kell 12:59  

Kalju Mätik
Meil on neid idast sisseveetud "pagulasi" juba mitusada tuhat, kuid antud momendil meil pole reaalset jõudu, et neid Venemaale tagasi saata. Küll peaksime me suutma peatada nende praegu sisseveetavate "pagulaste " sissevoolu. Arvan, et USA valitseval ladvikul pole eesmärgiks mitte eesti rahva hävitamine, vaid Eesti saastamine alaväärtuslike orirahvastega, kes pole võimelised oma iseseisvas riigis endale normaalset elu looma ja kes seda arusaadavalt ei suuda ka kuskil mujal. Tuleb öelda kindel EI sisserändele.
Kui ühes riigis käib sõda (nagu Süürias), siis sealt põgenevaid elujõulisi mehi ei loeta mitte pagulasteks, vaid desertöörideks. Kuna sõda Süürias on käinud juba mitu aastat, siis see näitab, et kummalgi poolel pole otsustavat ülekaalu. Aidates ühe pooole desertööridel põgeneda, toetavad Euroopa riigid vastaspoolt.
Mida segatumad on rahvad, seda ühenäolisem on maailm. Mida ühenäolisem on maailm, seda rohkem on muude tingimuste samaks jäämise korral alkoholismi ja narkomaaniat.
Me püüame säilitada koera-, kassi-, veise- ja hobusetõugusid. Miks siis seal ei juurutata "multikultit" ja ei loeta ideaaliks näiteks "nõukogude koera" ja "nõukogude hobust"? Või on inimene mõne ohmu arvates loomadest alaväärtuslikum, et tema puhul võib kõiki omavahel segada, ilma et säilitaks erinevusi?
Juba vanadel roomlastel oli põhimõte "Divide et impera" (Jaga ja valitse). See kehtib ka tänapäeval. GULAG-is oli meil üks vene noormees Blagoveštšenskist, kes rääkis, et ta oli andnud nõusoleku võimudaga koostööks, et nende agentuuri välja selgitada. Tal oli õnnestunud välja selgitada, et mõlemad laagris töötavad arstid oli ühtlasi kgb kaastöölised. see muidugi kellelegi uudiseks ei olnud. Peale selle rääkis ta, et talle oli tehtud ülesandeks rahvustevahelist vaenu õhutada.
Kui Venemaast peaks kunagi saama normaalne riik, siis oleks seal elatustase kõrgem kui Eestis ja me saaksime lahti olulisest osast impeeriumimeelsetest migrantidest. Kremli ladvik tunneb, et tema aeg hakkab läbi saama ja tema koht on ajaloo prügikastis. Selleks, et oma agooniat pikendada, püüavad nad igati luua illusiooni, nagu oleksid nad venelaste huvide kaitsjad terves maailmas. Eesti valitseva ladvik, andes vaikiva nõusoleku igale Kremlist tulevale Eesti vastu suunatud valele, aitab sellele kaasa. Eestil on aeg hakata käituma iseseisva riigina, mitte aga Venemaa oblastina. Siis saame me kaasa aidata Venemaa muutumisele normaalseks riigiks ja see oleks kasulik meile kõigile, välja arvatud ainult saamamehed, kes oma kasude nimel on valmis kas või terve inimkonna tuleviku maha müüma.

maks 7. september 2016, kell 19:14  

Kalju Mätik
0n tüüpiline kivistunud mõttega eestlane kes ei jaga MITTE midagi mis toimub Euroopas tegelikult kui Aafrikast on tulemas 100 miljoni musta inimest ja mis on selle tagajärg.
Täna 21. sajand on absoluutselt erinev kui 40 a tagasi kui mätikud võitlesid "põlisvaenlase" venelasega ja 90 a tagasi oli "põlisvaenlane" sakslane.
Kahju kui inimene on pime ja mõista mis tegelikult toimub kus eestlane on peenraha US ambitsioonide mängus.

No face 1. märts 2017, kell 02:13  

Idioot risk!

Anonüümne 1. märts 2017, kell 14:46  

Kuradi juudirämpsud, viigu neid neegreid enda maale, meil pole neid siia vaja!

Anonüümne 1. märts 2017, kell 22:26  

Proletariaadi diktatuur muudeti multikulturalismiks , eesmärk mõlemil sama: tappa võimalikult palju ja ajada rahvusriikidest põliselanikud minema. Kes siin jama ajavad, et seda pole olnud ega tehta, on provokaatorid või Brüsseli trollid. Teenivad hästi Eestimaa maha müümisega.

heiki herman soome 2. märts 2017, kell 01:41  

usa saatkonnas eestis töötasid ja töötavad tänaseni endised KGB kaastöötajad, nende järeltulijad ja vasakpoolsed tegelased... kuna eestis puudus korralik ülevaade ja kontroll ka oskus diplomaatidest ning riiki lubati ülikergelt läänest igattüüpi kahjureid, siis said juba 90 ndatel tegutseda eestis igal pool taolised eesti rahva ja maa vaenukad elemendid, ka eesdti rahva majanduse ja kapitali hävitajad... rääkimta sellest et üle poole eesti rahva jäeti töötuks ja vaeseks... eestis siiani tegutsevad ka otse poliitiline maafia ja kartell, needki tulnud eestisse välismaalt, venemaalt, ehk saanud sealt juhtnööre ja toetust... kuna eesti on nii pisike ja täiesti isoleeritud, siis saab selles riigis ka toimuda olukordi ja rahvaga manipuleerimist, mis mujal riikides ei tuleks kõne alla ning nii valitsus kui enamus ametnikke ka diplomaadid hoolimata puutumatusest, oleksid ammu kohtus ja vangistatud!...

Anonüümne 2. märts 2017, kell 10:27  

tere Miikael Siitan

originaali link on seal tekstis sees olemas. https://wikileaks.org/plusd/cables/06TALLINN576_a.html

Anonüümne 2. märts 2017, kell 11:09  

Kahju et kohe mingit anekdooti ei tule :(

Miikael Siitan 13. märts 2017, kell 12:55  

@Anonüümne (2. märts 2017 10:27):
Seda linki muidugi nägin. Aga ma küsisin, kas on olemas ka dokument, kus on juttu Eesti rahva hävitamisest, mida pasundab ju selle artikli autor oma pealkirjas? Antud dokumendist sellisele järeldusele jõudmine nõuab väga tugevat fantaasiat ning sensatsioonihimu.

Kalev 28. juuli 2017, kell 14:46  

Ameerika saatkond on kordi demonstreerinud oma hoiakut multikulti ja perverssuste (pederastide)suhtes. Neile lausa meeldib kõik perversne ja väärakas. On lihtsalt arusaamatu mis vägi ja võim neid tagant piitsutab ebardlikke ja väärakaid agendasid ellu viima ja toetama. Niikaua kui ameerika saatkond on eksisteerinud Kentmanni uulitsal ei ole sealt küll mäletada mitte midagi sellist, mis oleks tulnud Eesti rahva ja eesti rahvuse huvides. Mitte kui midagi. Igal heategvuslikul asjal on alti olnud mingi tagamõte ja mingi konks küljes. Selles mõttes on am. satkond ja rus.saatkond suht sarnased. ams on lihtsalt oluliselt rafineeritum, kavalam ja peenemakoelisem. Samas, vene saatkonnast pole perverssusi ja pederastiat kunagi eestisse peale punnitatud. kunagi pole sealt ka neegriarmastus peale surutud. Selles suhtes on venelased palju mõistlikumad ja viisakamad am. saatkonnaga võrreldes.

Anonüümne 28. juuli 2017, kell 19:39  

Ahmedid ja hujeedid ei saa hakkama Eestis. Eestlane on liiga rassistlik rahvus. Ilmselt nad ei taha isegi siin olla

Anonüümne 28. juuli 2017, kell 20:45  

??????????? nalja teete, nii paljud teist usuvad seda. Jessas.

Anonüümne 13. september 2017, kell 11:18  

Debiilik krt.sellise jutuga tuleks ahju ajada.

QX1 25. detsember 2017, kell 20:38  

See on Obama ideoloogia homondust levitada ka Eestis, ònneks on ta pildilt maas

Unknown 16. juuli 2018, kell 13:23  

Seda oligi arvata. Isamaa, Sotsidja Vabaerakond on ju Eesti rahva hävitamiseleigati kaasa aitanud. Esimene riigiülene rünnak eestlaste vastu algas ju Mart Laari juhtimisel. Selleks oligi siis vaja Savisaarele atendaat teha ja ta võimult kõrvalda. Ma arvasin kohe,et USA on selle taga.

kira.aav@gmail.com 21. august 2018, kell 08:56  

Laulus on õeldud,mida lauldi 19.08.2018 50000 inimese suuga:"Maa tuleb täita lastega,oma rahva lastega!::::"ja nii lihtne see on.Raskel ajal,mis meil on selja taha jäänud,sündis neid lapsi üsna normi piires,minuöl 3 last ja neid kasvatasin üksi,paraku..Kõik on tublid ja efdukad inimesed ja nüüd mul neilt kamba peale 6 lapselast!!!Ja miks siis praegu soiutakse,et ei saa,ei taha ei viitsi,,,,,100000 aborti!!!Ennekuulmatu!!!Rahvas,tulge mõistusele!!!!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP