RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 12. september 2016

Viktor Orbán: vasakpoolsete kosmopoliitide vandenõu on reetnud Euroopa

Ungari peaministri Viktor Orbáni sõnul on vasakpoolsete mõjukate “rahaliigutajate” ja mittevalitud liidrite vandenõu reetnud rändekriisiga silmitsi seisva Euroopa. Orbáni hinnangul püüavad vasakpoolsed õõnestada rahvusriike, et muuta need rahvusvahelisteks ja kosmopoliitseteks kogukondadeks.

Otsesõnu süüdistas Orbán Ungari päritolu miljardärist investorit George Sorost kuulumises nende “aktivistide” ringi, kes üritavad õõnestada Euroopa rahvaid, toetades sisserännet Lähis-Idast ja mujalt.

“Tema nimi on võib-olla ilmekamaid näiteid inimestest, kes toetavad kõike, mis nõrgestab rahvusriike. Nad toetavad kõike, mis muudaks traditsioonilist euroopalikku elulaadi,” ütles Orbán raadiousutluses.

Multimiljardärist mõjukas filantroop George Soros, keda on 1998. aastal autasustatud Maarjamaa Risti I klassi teenetemärgiga, nõudis alles hiljuti, et Euroopa Liit peab igal aastal vastu võtma vähemalt miljon põgenikku, kes tuleb riikide vahel “õiglaselt” ära jagada.

“Euroopat on reedetud. Kui me selle eest ei seisa, ei ole maailmajagu enam siin elavate kodanike jaoks,” konstateeris Viktor Orbán, pannes imeks, et suured Euroopa riigid, kel on tõhusad luureteenistused, ei olnud valmis tuhandete migrantide saabumiseks.

„Kes hääletas Euroopas selle poolt, et inimesed saabuvad ebaseaduslikult miljonite kaupa ja jagatakse seejärel ümber?“ küsis Ungari peaminister kohustuslikku kvoodisüsteemi taunides.
Viimaks väljendas ta lootust, et Euroopa rahvad on üles ärkamas ja mõistavad, et kaalul on nende kultuur ja identiteet.

Loe lähemalt siit ja siit.

Allikas: http://objektiiv.ee/viktor-orban-vasakpoolsete-kosmopoliitide-vandenou-on-euroopa-reetnud/

1 kommentaari:

maks 13. september 2016, kell 17:59  

Küll Viktor oma otsa leiab!
Ei aita siin rahva toetus ja referendum midagi. Ungari juudist valuutaspekulant ei kingi midagi ja koristab oma vastalised niikuinii.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP