RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 30. september 2016

Ühe okupatsiooni alt teise okupatsiooni alla

Sergei Tihoradov: miks Eesti ei märka anglosakside okupatsiooni?


Tallinna elanik ja Eesti venekeelse Facebooki aktiivne kommenteerija Sergei Tihoradov mõtiskleb teemal, miks, taunides „nõukogude okupatsiooni“, ei märka eestlased, et on ammu vallutatud uue vallutaja poolt?
„Palju õnne Tallinna saksa-fašistlikest vallutajatest vabastamise päeva puhul! … Aga vaat Eesti anglosakside poolset okupatsiooni, näib, ei märka keegi. Vaikselt sõidab sisse võõras teadvus, võõras eluviis… „Mida, mida te räägite, need on ju ülemaailmsed väärtused, kuidas te saate rääkida okupatsioonist? Meie rõõmustame, et nii toimub. Hurraa, see on tsivilisatsioon!“
Ülempreester Andrei Tkatšov rääkis enda ühes jutluses: „Okupeeritud rahvastele on ette nähtud meelelahutuslik sisu.“ Okupeeritud territooriumitel on keelatud tõsisus, seal peab lõbutsema ja töötama, töötama ja rõõmustama.

Imporditud muusika, imporditud riietus, imporditud elustiil… haridussüsteem, ajalugu, finantssüsteem – jätkake ise… Huvitavalt on üles ehitatud, et vallutatud rõõmustavad vallutuse üle – aga kuidas muidu? Kõige õige – et ei vääksuks.
Rothschildile omistatakse sõnad: „Valged orjad on mustadest paremad. Nad ise hoolitsevad enda eest, ise valvavad end, toidavad ning lisaks peavad end vabaks.“
Tallinna Vabaduse platsil on posti peal kellad, mis näitavad uhkelt uue okupatsiooni algust. Seal peaks näitama mitte aega, vaid alanevat sündimiskordajat Eestis: see on praegu 1,55 (andmed Vikipeediast), hiljuti oli 1,68. Siililegi on selge, et see peab olema üle kahe, et elanikkond vähemalt säiliks.

Meie, nii venelased kui ka eestlased, sureme siin aeglaselt välja ning mitte seetõttu, et õudne Putin käib mööda piiri koos oma koduse karuga ning mõlemad õrisevad väikesele Eestile. See on seetõttu, et okupeeritud peavad välja surema, selles on okupatsiooni mõte.“

Allikas: http://baltnews.ee/est/20160924/1015204658.html

Ivo Õunpuu, saadud meili teel
______________
Huvitav artikkel venelaselt. Paljud eestlased on tõesti pimedad, me oleme kaotanud oma riigi. Meid rõhuvad ligi 60 000 eurodirektiivi ja lisaks veel ELi seadused, mis on täitmiseks kohustuslikud. Euroopa seadused on ka meie põhiseaduse ülesed.
Iga osariiki valitsetakse ühte moodi, olenemata nende kultuurist ja traditsioonidest. Täpselt nii, nagu NSV Liidus tehti.
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 1. oktoober 2016, kell 18:20  

Russofoobid ned eestlased, ja seda kasutatakse ära. Kurb, selle peale öeldakse, et praegu on ju parem elada kui ennem, pigistades iga uue kägistava määruse peale silm kinni. Idioodid peavadki välja surema, kahjuks neid on nii palju, et võtavad vähesedki ketserid omadega kaasa.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP