RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 18. september 2016

Kas järgmised Eesti valitsejad?

Allikas: Facebook
Suurendamiseks klikkige pildil
____________
Üks võimalus järgmisest presidendipaarist ja valitsusest, kui Rõivase valitsus peaks lagunema enne tulevasi Riigikogu valimisi. Arvan ka, et EKRE teeb vea, kui sinna vahevalitsusse peaks minema.
M.I.

3 kommentaari:

Anonüümne 18. september 2016, kell 16:24  

See on selline kahe otsaga asi. Kui teised ainult valitsevad, siis Eesti riigi stagnatsioon ei lõppe. Ma siiralt kahtlen, kas ükski teine erakond peale EKRE mõistab, kes on selle pangaorjanduse ja liberalismi taga ning kuidas seda parandada. Loomulikult oleks võimalik EKREl parlamenti mitte minna eeldades, et selline võimalus tekib. Peab aru saama , et keskmine valija on äärmiselt rumal ja isegi kui näiteks Hitler tegi õigustatult propagandat kuni 33.nda aasta valmisteni said nad ainult 34% Reichstagi häältest vaatamata sellele, et oli tugev majanduskriis ja reklaami erakonnale oli tehtud juba pikki pikki aastaid. Seega EKREl on tegelikult kaks võimalust kui valitsus laguneb. Kas minna valitsusse ja valmistada riik ette majanduskriisiks, mis meil tuleb kas sellel aastal või järgmise alguses, või hoiduda valitsusest ja peale majanduskriisi algust üritada püüda rohkem kohti riigikogus. Probleem on paraku selles ,et isegi kui EKREl on reaalsed plaanid, siis eesti venelaste jaoks on nad vastuvõetmatud ( 1% venelastest pooldas EKREt) ja ega massimeedia objektiivselt asju kajastama ei hakka. Küsimus seega taandub kõige enam siis Keskerakonnale, ehk kui neil on mingi mõistus ja arusaam maailmapoliitikast olemas siis EKRE nende kaudu saaks olulised muutused ja reformid ära teha, et meid ette valmistada tulevikuks. Lisaks loodan, et nad teevad ka riikliku panga ära koos teiste rahvusmeelsete riikidega samal ajal, et juutide agendid ükshaaval riike karistama ei hakkaks.

Matti Ilves 18. september 2016, kell 18:33  

EKREl tuleb järgmised Riigikogu valimised võita ja moodustada ise valitsus, siis peavad teised tantsima juba enamuses nende pilli järgi.
Vahevalitsusse minnes kaotavad nad enda populaarsuse ja muutuvad vaid üheks Riigikogu erakonnaks, täpselt nii, nagu toimus Soomes Põlissoomlastega.

Anonüümne 18. september 2016, kell 22:45  

Nõustun, aga küsimus on pigem selles , et kui nad ootavad järgmiste valmisteni, kas siis neil on üldse riiki, mida üles ehitada. Riik on tõsiselt kriisis mitmes valdkonnas. Selles mõttes ongi praegune olukord nagu loterii. Kui nad sattuvad valitsusse enne majanduskriisi, siis on täiesti võinmalik, et neid koos teiste valitsejatega üritatakse süüdlasteks sildistada.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP