RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 14. september 2016

Marina Rajevskaja Kaljurand valetab, et ta ema Veera sündis Narvas. Kirikuraamat ei valeta!

Marina Rajevskaja Kaljurand valetab, et ta on Eesti kodanik seetõttu, et ta ema Veera sündis aastal 1925 Narvas. Kirikuraamatus toodud sünnitunnistus tõendab, et ta ema ei sündinud Narvas, ta sündis Eesti-Vene piirikülas Komarovkas. Kirikuraamatu järgi oli Veera isa nimi Aleksandr Sergei poeg Rajevski ja ema nimi Aleksandra Pjotri tütar, mõlemad olid õigeusklikud. Sünni juures olid tunnistajatena Fjodor Rõžov ja Jelisaveta Kukuškina, ükski neist ei olnud Eesti kodanik.

Kunagine Maanõukogu määrus Eesti vabariigi kodakondsuse kohta käsitles 1918. aastal Eestimaa Kubermangu piirides elanud inimesi. Kõik kes olid Vene tsaaririigi alamad said kodakondsuse, olenemata rahvusest, usutunnistusest jms. Komarovka küla aga ei olnud Eestimaa Kubermangus. Komarovka lisandus 1920. aasta Tartu Rahulepingu järgse piiri kehtestamisega. Ilma kodakondsuse omandamiseta naturalisatsiooni korras ei saanud Komarovka elanikud mitte kuidagi kuuluda Eesti Vabariigi kodakondsusse. Naturalisatsiooni korras kodakondsuse saanute hulgas Rajevskaja taolisi punaseid ei ole!
Kuigi on tõstatatud kahtlusi Marina Rajevskaja kodakondsuse kohta, ta ei ole esitanud ühtegi dokumenti mis tõestaks, et ta ema Veera oli Eesti Vabariigi kodanik. Marina väidab, et ta võib ka Läti presidendiks kandideerida, sest ta isa olevat lätlane Imants Uits. Segane lugu.
Aastal 1947, kohe pärast sõda ja enne massiküüditamisi töötas Veera Rajevskaja karjäärikommunistina Kommunistliku Partei Narva linnakomitees. Teatavasti valmistasid tol ajal linnakomiteed ette küüditamisi. Võib arvata, et seda tegi ka Marina ema Veera. Hiljem töötas Veera ENSV Ministrite Nõukogu Asjadevalitsuses.
Marinast sai okupatsiooni ajal jurist. Juura teaduskonda võeti tollal ustavaid venemeelseid kommuniste. Marina Rajevskaja on ilmselt selline, nagu endised KGB-lased, keda ta ema kasvatas ennast esitama nii nagu momendil kõige kasulikum. Nüüd siis Eesti patrioot!!!
Marina on ka Putini välisministri Lavrovi eriline semu, tuntud Lavrovi sülekoerana. Ta annab tihti Venemaal venekeelseid intervjuusid. Ta avaldas Venemaal artikli kus ta kinnitas, et Eestil mingit kahjutasude nõudmist Venemaale, Nõukogude Liidu õigusjärglasele, ei ole, samal ajal kui justiitsminister Reinsalu kooskõlastas kompensatsiooni nõudeid Läti ja Leedu valitsustega.
Marina Rajevskaja toetab ka Putini-Paeti piirileppe sõlmimist, mis loovutaks 5,2 protsenti Tartu rahulepinguga kinnitatud Eesti Vabariigi territooriumist Venemaale, ilma midagi, mitte kõige vähematki, vastu küsimata!
Marina Rajevskaja võttis Välisministeeriumi tööle kunagise Savisaare valitsuse välisminister Lennart Meri. Piisavalt selgitab seda, kes Meri tõeliselt oli, fakt, et ta tegi 22 välisreisi ajal, kui aus eestlane ei saanud sellest unistadagi. Paljud nendest tegi ta selliste KGB allorganisatsioonide nagu Veksa ja Rodina delegatsioonide juhina. E. Nõmme varjunime all väljendas ta oma veendumust järgmiselt: „Marksi- Engelsi-Lenini-Stalini ideed on surematud, sest nad on ainuõiged. Nad juhivad inimkonda tema helgesse tulevikku – kommunismi.“ Oma asetäitjaks Savisaare välisministeeriumis määras ta paadunud Stalinisti, Venemaa eestlase Rein Müllersoni, kes samaaegselt oli ka Nõukogude Liidu täievoliline esindaja ÜROs. Müllerson avaldas aastal 1989 Pravdas artikli „Edasi…minevikku“, kus ta kaitses Molotovi-Ribbentropi pakti ja nimetas Balti riikide iseseisvumistaotlusi „ekstremistlikeks, ultimatiivseteks,natsionalistlikeks“. Lennart Nikolajev pidas vajalikuks ümbritseda ennast ustavate Stalinistidega, sestap töötas ka Marina Rajevskaja Kaljurand ta välisministeeriumis. Meri ilmselt lootis, kui ta redutas Soomes oodates asjade kulgu, et putš Moskvas ei õnnestu ja ta tõuseb võimule koos teiste truualamlike okupantide teenritega ikka veel okupeeritud, taastatud Nõukogude Eestis.
Kreml loodab ja ka "lugupeetud" ajakirjanikud et Marina Kaljurannast saab president. Kui see juhtub siis ei Eestile ei traditsioonilisele kooselule. Jah piiride loovutamisele ja islamiseerimisele.
Marina Rajevskaja Kaljurand kasvas üles sügavalt nõukogulikus peres, kuna tema ema töötas Narvas Nõukogude Liidu Kommunistliku Partei osakonnas ning oli hiljem ustav komnoor!
________________
Täna siis avaldas M. Kaljurand tõendi, st. paberi, mis pidi ümber lükkama EKRE kahtlustused, et ta pole sünnijärgne Eesti kodanik.
Tegelikult ei saa seda paberit uskuda. Kus on originaaldokumentide koopiad, mida EKRE ametlikult nõudis? Neid pole ja paistab, et ei saagi olla...
M.I. 

8 kommentaari:

Anonüümne 14. september 2016, kell 15:57  

Inimene võib ju hea või halb olla, aga see ei tulene nüüd küll sellest, et ta siit samast piiritagant pärit on.(Muidugi Reformidest võiksid kõik nad älvetesse käia!) ja jobusid on meil kuhjaga, kuna reedavad vaid omad. Palju meist puhtad eestlased on? Olen ise juurte järgi enamuselt Petserimaalt pärit - vene poolelt, sündinud ikkagi siin. Kuid armastan oma kodumaad niikaua, kui siin on metsad ja järved, sest maha müüdud tühermaal pole enam palju teha jäänud. Ei soovi siia globaliste, homoseksuaale, neegreid, moslemeid ja muid nihiliste.

Eesti keel on Eesti kultuuri suurim osa, ärge palun rüvetage seda võõraste sõnadega, lugege vanu Eesti raamatuid (õpite kultuuri ja keelt). Käige maal ikka oma vanavanematel ja vanematel külas, uurige nende kõnepruuki, ärge unustage esivantemate tarkusi, oskusi, ärge unustage oma juuri. Vanemad! - õpetage oma lapsi eestlasteks, sest muidu unustatakse teid koos selle maa ja kommetega. Ei soovi tänaval kuulata: " Persse,Ou mai gaad pljad!" Ropendage Eesti keeles!

Meist endist oleneb, kas Eesti jääb või hääbub!

Anonüümne 14. september 2016, kell 21:53  

Häbiväärne artikkel!!!!!

Anonüümne 14. september 2016, kell 22:42  

MIllest me räägime üldse Kallas on super vana kommu jne....Kaljurand nägunii palju parem valik.Ma arvan enamus on sellega nõus

Anonüümne 15. september 2016, kell 12:19  

Ei olene see üknes meist, kas Eesti jääb või hääbub. Väga sõltub ka sellest mitu protsenti rahvast on eestlased ühe eestlase ümber. Paratamatult võtad üle teise rahva kombed ja keele, kui keegi sinu ümber sinust aru muidu ei saa.

Anonüümne 14. mai 2019, kell 22:16  

Marina isa oli tubli mees aga kas tütar isa haua peal on käinud?

Unknown 17. mai 2019, kell 11:58  

Vaadake siis Kallase minevik ka üle!!!Kõik kes kommunismi ajal koolis käisid,saidki sellise hariduse,nagu kord nõudis....ja venemaaga puudub meil siiamaani ametlik piiri leping ja Ameerika sõjavägi on meie maad ostnud...Eestist on järel ainult fraas,millega spekuleerida...Avage silmad,kodanikud!!!

Kalev 22. mai 2019, kell 22:30  

Pisike ülevaade kommunisti karjäärist.
Nii paljud eestlased hääletavad selle kommu ppolt. Kahju!
Kanapimedus!

Kalev 22. mai 2019, kell 22:30  

Pisike ülevaade kommunisti karjäärist.
Nii paljud eestlased hääletavad selle kommu ppolt. Kahju!
Kanapimedus!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP