RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 28. detsember 2016

Islami invasiooni kirjeldamine tõi Prantsuse linnapeale süüdistuse vihakõnes


Lapsed tänavu 1. septembril Prantsuse koolis "digitahvli" võimalusi avastamas. Foto: Anne-Christine Poujoulat, AFP/Scanpix

Beziersi meer peab astuma kohtu ette, kuna kurtis, et tema linnas asendatakse valgeid kristlasi võõrsilt pärit moslemitega.

Nagu nentis Rahvusrinde liikmest linnapea Robert Menard, on moslemite hulk linnas problemaatiline: “Ühes kesklinna kooli klassis on 91 protsenti lastest moslemid,” vahendab Infowards viitega agentuurile AFP.

“See on ilmselgelt probleem. Sallivusel on piirid,” ütles Menard septembris. Käesoleva kooliaasta esimesel päeval hoiatas linnapea ühtlasi, et Prantsusmaal on käimas valgete kristlaste “mastaapne asendamine” moslemitest immigrantidega.
“Ma lihtsalt kirjeldasin olukorda meie linnas,” ütles Menard. “See pole väärtuspõhine hinnang, vaid fakt, mida ma näen.”
Menardi kohtuistung toimub Pariisis 8. märtsis.

Teatavasti on olukord Prantsuse koolides islami tõttu niivõrd tõsine, et terroristide eest varjumist peavad harjutama nii suured kui väikesed lapsed.
Oma olemuselt meenutab Menardile esitatud süüdistust Hollandi poliitiku Geert Wildersi olukorda, kes mõisteti süüdi “diskrimineerimise õhutamises,” kuna küsis toetajatelt oma kodulinnas, kas need tahaksid oma kodumaal näha “rohkem või vähem marokolasi.”
Wildersi populaarsusele andis süüdimõistev otsus tiivad.
Lähis-Idast ja Põhja-Aafrikast Euroopasse tulvanud valdavalt moslemitest koosnev migrantide mass on toonud kaasa hulgaliselt laastavaid terrorirünnakuid, mille tingib džihaad ehk islamist tulenev kohustus alistada “uskmatud” Muhamedi poolt propageeritud vägivaldsele religioonile ja šariaadi seadustele.

Probleem on nihkunud Eestile äärmiselt lähedale. 1. detsembril mõistis Soome kohus Põlissoomlaste erakonna liikmele Terhi Kiemunkile “rahvarühma vastase kihutustöö eest” rahaliseks karistuseks 450 eurot. Maksimaalseks karistuseks oleks võinud olla 2 aastat vabadusekaotust.
Tegelikult juhtis naine lihtsalt tähelepanu ümberlükkamatule tõsiasjale, et “mitte kõik moslemid ei ole terroristid, ent praegusel ajal on kõik Euroopa terroristid moslemid.”
Oktoobris avaldas Objektiiv Soome pereema meeleheitliku hoiatuse Helsingis peremehetsevate moslemite eest. Viite videole saatis lugeja, kes väljendas sügavat muret meie riigi tuleviku pärast ja oli tänulik, et Eestis “on veel võimalus õppida teiste vigadest.”

“Kuidagi jube tuttav on see kõik,” kirjutas moslemimaades kaitseväe välismissioonidel viibinud mees. “See naisterahvas kirjeldab täpselt üks ühele nende [moslemite] mentaliteeti. Kaastundel, austusel, inimlikkusel pole selles religioonis kohta. See on hoopis nõrkuse märk. Ja nõrgad hävitatakse. Uskmatule valetada pole patt, kui see teenib oma usu eesmärke. [Olen] omal nahal ka seda kogenud.”

Meeldetuletuseks veelkord mainitud pöördumine:

Allikas: http://objektiiv.ee/islami-invasiooni-kirjeldamine-toi-prantsuse-linnapeale-suudistuse-vihakones/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP