RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 13. detsember 2016

MATTI ILVES: MEIL ON PRESIDENDIKS VASAKPOOLNE VÕITLEV ATEIST

Kahjuks sai meie presidendiks Kersti Kaljulaid, ilmselt saadeti ta siia Euroopa Liidust ja seepärast hääletatigi Riigikogus tema poolt ilma vastaskandidaati esitamata. Mis teha, käsk on käsk. Ise ei osata ju Eestis presidentigi valida.

Kaljulaid on tüüpiline vasakpoolne eurobürokraat ja võitlev ateist, seega ei saa ta kuidagi olla kogu rahva president. Jah, isegi Suurbritannia ajaleht "The Telegraph" kirjutas: "Kõigest 16 protsenti vastanutest ütles, et religioon on nende jaoks oluline."
Neid kõiki on praegune president juba solvanud, öeldes, et tema jalg üle kiriku läve ei astu. Arvan, et samuti on ta solvanud nii kirikujuhte. Usun, et tegelikult on usklike arv meil suurem, kuna paljud kannavad usku siin ülimoraalitus vasak-liberaalses osariigis vaid enda südames.
Ka mina ei ole veel kirikuinimene, kuid siiski ristitud - tähendab - ristiinimene. Aga vasakpoolne ei saa olla ka minu president, kuna pean ausees konservatiivseid väärtusi, selliseid inimesi on aga juba üpris palju.

Kõik varasemad presidendid on vähemalt teeselnud, et nad olid kogu rahva presidendid, austasid traditsioone külastada  vahel tähtpäevade puhul ka kirikut ja olla näiliselt isegi põhiseaduse garandiks. Muidugi, oma teisel ametiajal T.H. Ilves ei varjanud, et ta ei ole enam meie president ja sõimas suuremat osa rahvast rassistideks ja ebatolerantseteks inimesteks.

Elu läheb Euroopa Liidus juba õige kurvaks!
________________
NB! Varsti on juba 4. advent ja "Vikerraadios" pole tulnud veel ühtegi jõululaulu, presidendil on kindlasti hea meel, justkui tema rõõmuks nii sätitud.
________________
Pealkiri "Maalehes": " KERSTI KALJULAID: eestlane on igaüks, kes end eestlaseks peab." Ega eurokommunistilt ei olegi midagi muud loota!
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 16. detsember 2016, kell 22:41  

võõraste rahvaste poolt pilastatud eestlased püüavad oma rahvuse reetmise järel südametunnistust rahustada -kuid asjata, nad on eesti rahvale jäädavalt kaduma läinud.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP