RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 26. detsember 2016

MATTI ILVES: IGAPÄEVAELU PARIISIS

Igapäevaelu on nüüd nuutunud Pariisis täiesti väljakannatamatuks. Asi on selles, et seal on alanud tegelikult väike kodusõda ja see kogub vaid tuure.
Me teame juba ammu, et Pariisis on linnaosasid, kuhu politsei ei julge enam minna ja linnas süüdatakse pea igapäevaselt autosid, need süütamised ajakirjanduses ei ületagi enam uudistekünnist, sest on muutunud täiesti tavaliseks ning pariislaste eluga justkui kokkukäivaks. Näiteks hiljuti süüdati ainult ühel ööl tervelt 26 autot, video:


Asi areneb aga edasi ja Pariisis, armastuse linnas, on phkenud kodusõda. Miks ma kasutan sellist õudsat terminit? Sest islamiusulistega ei võitle nüüd üksinda politsei, vaid ka kohalikud pranslased. Vaadake seda samuti videost:

Kõige huvitavam on see, et ajakirjandis proovib nendest lahingutest lihtsalt üle vaadata ja need tegelikult ka mahasalata. Selline käitumise on tänapäeval ülimalt lihtsameelne. Info levib nii-kui-nii. Meil on muidugi veel sellise olukorrani pikk tee käija, aga kui Eestis peaks püsima sarnane Euroopa Liidu käske täitev valitsus (ka uus valitsus, on juba selgunud), siis sarnane olukord jõuab ka vast nii umbes 10. aastaga meile samuti kätte.

Kordan ennast veel, on juba ammu aeg astuda välja E. Liidust, kui see impeeriumilaadne monstrum lähiaastatel ise ära ei lagune.

1 kommentaari:

Ivo Õunpuu 26. detsember 2016, kell 17:00  

Rahva omakaitsesalgad, tõeline omaalgatuslik rahvaliikumine. Ja tase on märksa kõrgem kui Odini sõdalastel. Prantslased on tublid, neil on veel lootust.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP