RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 1. detsember 2016

MATTI ILVES: KAS ME ELAME NÕUKOGUDE LIIDUS?

Nüüd on täiesti selge, et Euroopa Liit libiseb autoritaarse režiimi suunas. Euroopa Komisjon avaldas aruande mis kehtib suurtele IT-firmadele, nagu Facebook, Google (YouTube), Microsoft ja Twitter.

Kuidas siis tsensuur kehtestatakse? See aruanne sisaldab mitmeid punkte, mis on väga hirmutavad ja segased. See tsenseerib tegelikult interneti, mida varem ei ole E. Liidu piirkonnas täheldatud.
Näiteks esitatud argumendid järgmises lõigus on lausa jubedad:
"Ebaseaduslike vihekõnede levikuga internetis on seotud negatiivne mõju üksikisikule ja gruppidele, ning see mõjub ka neile, kes räägivad vabadusest, sallivusest ja mittediskrimineerimisest avatud ühiskonnas. Samuti see lämmatab demokraatliku arutelu võrguplatvormides."
Üldiselt, või vähemalt üsna segeli on tegelikult asjad täpselt vastupidided, kui tänapäeva liberaalid üritavad uskuda. Ebaselgelt määratletud vihakõned lämmatavad arutelu peaegu samapalju, kui vahendid mis võetakse kasutusele võitluseks vaenuõhutamise vastu.
Kaasaegne liberaaldemokraatia üritab teeselda, et edendab sõnavabadust, kuid tegelikult tegeleb kõige tõsisema tsensuuriga.

Ka mõiste "demokraatlik diskursus" on ebamäärane. Tõenäoliselt tähendab see poliitiliselt korrektset viidet arutelule "Euroopa väärtused", milles väljendatakse Euroopa integratsiooni.
EL ja eelkõige Euroopa Komisjon ei kujuta endast mingit demokraatiat, vaid bürokraatliku türanniat ja tegelikult vähendatakse demokraatiat ja arvamuste mitmekesisust.

"Vaenu õhutamine" ei ole sugugi ainus asi, mille üle EL tahab kehtestada kontrolli. E. Liidu ühtse digitaalse turu volinik Andrus Ansip, on teinud ettepaneku kasutada riikides väljastatud ID autentimist ka internetis. Taustaks on muidugi Eesti edukas digitaalne identiteet.

Matti Haukari kirjutas ühes arvamusartiklis, et Euroopa Liit ei tule toime ilma USA elektritoolita ja Nõukogude Gulagi arhipelaagita!

Kasutatud allikas: http://uberuutiset.fi/2016/07/12/elammeko-jo-neuvostoliitossa/
______________
Lugege lisaks: ELi strateegilise kommunikatsiooni kohta vastusammuna tema vastu suunatud kolmandate osapoolte propagandale, SIIN.

2 kommentaari:

Anonüümne 1. detsember 2016, kell 11:30  

Ansip on ju teada tundud inimkõnts.

Anonüümne 1. detsember 2016, kell 13:57  

Nõukogude Liidu tekitasid 1917. aastal juudinärakad, ka Euroopa Liidu on tekitanud juudinärakad. Misasja üle siin imestada on?

Muuseas Euroopa Ühendriikidest rääkis enne esimest maailmasõda Lenin-Uljanov ja enne teda juba üheksateistkümnendal sajandil mitmed vabamüürlased-marksistid. Selles mõttes paneuroopa kontsepti autor ei ole tegelikult Coudenhove-Kalergi. Kuigi suures plaanis on nad üks ussipesa kõik.

Ajalugu on vaja tunda, see on väga õpetlik.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP