RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 20. detsember 2016

Malta keelas esimesena Euroopas abi pakkumise homoseksuaalse kalduvuse ületamiseks



Õhupallidega homoaktivistid 2014. aastal neile sobiva seaduse vastuvõtmise puhul Malta parlamendi ees pillerkaari pidamas ja hääletamisest keeldunud oponente mõnitamas. Muuhulgas omandasid pederastide paarid lapsendamisõiguse. Foto: Darrin Zammit Lupi, Reuters

Malta parlament on “kirjutanud välja” vanglaravi nõustajaile, kes üritavad aidata klientidel murda endalt soovimatu homokalduvuse ahelaid.

Värske seaduse valguses on inimestele psühholoogilise nõustamise näol abi pakkumine selleks, et ületada homoseksuaalseid kalduvusi, “petlik ja kahjulik,” vahendab LifeSiteNews.
Terapeute ja kõiki nõustamist pakkuvaid isikuid – ilmselt ka vaimulikke –, kes “üritavad muuta, alla suruda või elimineerida kellegi seksuaalset orientatsiooni,” ootab kuni 5000 eurone rahatrahv või vanglakaristus kuni viis kuud.
Käesolevaga on Malta esimene Euroopa riik, mis on keelustanud niisuguse teraapia pakkumise. Iroonia seisneb selles, et kõnealune seadus ei kaitse nende inimeste õigusi, kes soovivad homoseksuaalsest elustiilist vabaneda.

Liikumise MassResistance esindaja Arthur Christopher Schaperi hinnangul rikub Malta seadus samast soost inimeste suhtes seksuaalset külgetõmmet kogevate inimeste õigusi, kellel on “kõik õigused [nimetatud hälbega] tegeleda ning ükski riik ei tohiks seda välistada.”
Selliste asjadega kimpus inimesed “on kogenud üles kasvades väärkohtlemist või hüljatust ning üritavad nüüd tegeleda emotsionaalsete ja psühholoogiliste vajadustega, mis jäid täitmata,” selgitas Schaper. “Tõsisematel juhtudel üritavad patsiendid saada terveks emotsionaalsetest haavadest, mis tekkisid seksuaalse kuritarvitamise tulemusel.”
Selliste keeldude näol on tegemist orwelliliku mõttekontrolliga, selgitas Schaper ning lisas, et tegemist on türannia ja totalitarismi hiiliva imbumisega inimeste individuaalse vabaduse ja identiteedi valdkonda.

Tugevate kristlike juurtega Maltal oli alles 2011. aastal keelatud isegi abielulahutus. Kannapööre on olnud kiire ja põhjalik.
Malta parlament on mineviku unustanud ning “kahjuks selle seaduse vastu võtnud,“ ütles endine soovahetaja ja raamatu “Paper Genders: Pulling the Mask Off the Transgender Phenomenon” autor Walt Heyer ning kinnitas omaenda kogemusele toetudes, et “kui klient soovib [muutust], on psühhoteraapia osutunud efektiivseks.”
Heyer oli “vastassugupoole esindaja” kaheksa pikka aastat.

Allikas: http://objektiiv.ee/malta-keelas-esimesena-euroopas-homokalduvuse-ravi/
______________
Homoseksuaalsuse ravi on täiesti võimalik, sellest aga ei räägita üldse. Psühholoogiline abi + kaasaegne hormoonravi.
Nüüd aga keelustatakse ravimine, Malta on alles esimene sellne osariik...
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP