RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 12. detsember 2016

Urmas Espenberg: Läänes kogub hoogu patriootide suukorvistamine

Nagu tuntuim prantsuse kaasaegne kirjanik Michel Houellebecq on oma viimases, nüüd ka eesti keeles ilmunud teoses “Alistumine” üsna tõetruult kirjeldab, liigub Lääne-Euroopa jõudsalt islamiseerumise suunas. Selle kinnituseks on sotsialistide ning liberaalide liit immigrantidega, põliselanike sürjutamine ja rahvuslaste suukorvistamine.

Selle ehedaks tõestuseks on tänane uudis, et Hollandi kohus mõistis radikaalset islamit ja Aafrikast lähtuvat immigratsiooni tauninud parlamendiliikme Geert Wildersi reedel vihakõnes süüdi.
Kohtu eesistuja Hendrik Steenhuis ütles, et karistust Wildersile ei määrata, sest süüdimõistev otsus on demokraatlikult valitud rahvaesindajale piisav karistus.

Kohtunikud ütlesid kohtuotsuses, et “avalduste tegemise ässitav viis on õhutanud teisi Maroko päritolu inimesi diskrimineerima”. Samas “puudusid tõendid” sellest, et Wilders oleks õhutanud vihkamisele, lisasid kohtunikud. Kohtuotsus langetati kolm kuud enne üldvalimisi. Wildersi Vabaduspartei juhib arvamusküsitlustes napilt ja selle toetus on kohtuprotsessi vältel tõusnud.
Wilders ise kohtus ei viibinud, ta on öelnud, et see on poliitiline kohtuprotsess, millega ta keeldub koostööd tegemast. Poliitiku kinnistusel ei suuda kohtuotsus teda vaikima sundida. “Milline ka ei oleks otsus, mina räägin ka edaspidi marokolaste probleemi kohta tõtt ning ükski kohtunik, poliitik ega terrorist ei saa mind peatada,” säutsus ta enne otsuse langetamist Twitteris.

“Lääne-Euroopas hoogustab see kindlasti suukorvistamist ja vaikiva ajastu saabumist. Sama saatus võib tabada ka Ida-Euroopat, eriti neid riike (nagu Eesti), kes on kuulekalt valmis kõik Brüsseli keelud ja käsud ellu viima. Uues sotsialistide, keskerakondlaste ja rahvuslikud aated mahamänginud “isamaalaste” valitsusest võib seda kindlasti oodata,” arvab Eesti Konservatiivse Rahvaerkonna juhatuse liige ja Põhja-Tallinna juht Urmas Espenberg (pildil)

“Muidugi teeb EKRE kõik endast oleneva, et seda ära hoida ja kui parlamentaarne demokraatia ei aita, siis kasvõi tänavademokraatia abiga. Kui suutsime kukutada 18 aastat võimul olnud Reformierakonna, suudame ka seda.”

UU (uudise infoallikas BNS)

Allikas: http://uueduudised.ee/migratsioonikriis-euroopas/urmas-espenberg-laanes-kogub-hoogu-patriootide-suukorvistamine/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP