RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 10. detsember 2016

VAADAKE, MILLINE ON EUROOPA - JA MILLISEKS VÕIB SAADA KA EESTI!



VAADAKE, MILLINE ON EUROOPA - JA MILLISEKS VÕIB SAADA KA EESTI! TULEVIK, MIDA TAHAB TOOMPEA VÕIM, KUID MIDA EI TAHTNUD EGA TAHA TEINONEN

Saksa politsei lõpuks ometi avalikustatud videol näeme muulaste ("pagulaste") laamendamist Kölnis eelmisel aastavahetusel. Sama tulevikku Eestile soovivad ka Toompea võimurid, kes toovad sisse täpselt nii palju võõrast rahvast kui soovivad nende peremehed Brüsselis.

18. detsembril aasta tagasi arreteeriti Tartus paarkümmend aastat elanud Risto Teinonen ja saadeti riigist välja.

Väljasaatmisotsusest loeme, mispärast Toompea bande seda oma meelsuspolitseiga tegi: ”Olukord, kus Eestisse asub lähiaastatel elama arvestatav hulk teisest rahvusest, rassist ja religioonist inimesi, on ühtlasi äärmiselt soodus pinnas võõraviha ja vägivalla õhutamiseks... Kuna Risto Mikael Teinoneni puhul on põhjendatult alust arvata, et tegemist on äärmuslikult meelestatud isikuga... siis on tema suhtes sissesõidukeelu kohaldamine proportsionaalne ja kohane vahend, et tagada avalik kord ja riigi julgeolek."
 Täiesti tundmatut, võõrast kultuurist ja võõraste eetiliste väärtustega elementi (vt videol!) tuuakse sisse, ja välja saadetakse estofiil ja seadusekuulekas isik kuna "tema võib tulevikus ohtlik olla..." Selliselt tagavad võimurid Eestis "avaliku korra ja riigi julgeoleku"!

EESTLANE!

Kas Sina tahad, et Eesti tulevik on nagu videol siin eespool? Kas Sina tahad, et see maa jääb Sinu lastele, või "teisest rahvusest, rassist ja religioonist" inimeste lastele? Aeg on Toompeal võim vahetada! Aeg on eestimeelne valitsus saada! Aeg on meelsuspolitsei ja endiste kommarite terror lõpetada!

JÕUDU VÕITLUSEKS!

Allikas: http://www.natsiweb.info/?lang=est

1 kommentaari:

Anonüümne 10. detsember 2016, kell 16:40  

Mitte võib vaid saabki kui me ei lahku sellest Euro liidust ja kui me laseme igasugused oma rahvavaenulikud sotsid võimule!!!

Sinu küsimusele vastaks nii et enne näeks venelast oma naabrina kui mingit musta või moslemit.

Ja teil on täiesti õigus : Aeg on Toompeal võim vahetada! Ja siin kohal lausun ma need kuulsad sõnad: Ükskord me võidame niikuinii!
Nüüd on aeg saada lahti oma rahvavaenulikust võimust ja astuda välja Euroopa Liidust!

Ükskord me võidame niikuinii!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP