RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 19. detsember 2016

MATTI ILVES: EUROOPA LIIT ON KOKKUVARISEMISEMAS

Praegu on päris head võimalused selleks, et Euroopa Liit laguneb juba lähematel aastatel.  On väidetud, et Euroopa Liit on kokkuvarisemise äärel, tänu oma ebaõnnestunud neoliberaalsele poliitikale ja täiesti valele ühisraha € projektile, mis vähendas osariikide võimalust ise majandust reguleerida. Kahjuks või õnneks ei saa paljud liberaalid sellest veel aru, kuhu nende moraalitu poliitika on neid viinud.

Esiteks, nüüd on juba Suurbritannia oma õnnestunud rahvahääletusega näidanud teed paljudele riikidele, kes ei ole rahul Euroopa Liiduga ja neid ei ole sugugi vähe.

Teiseks, juba korduvalt on lubanud Marine Le Pen, et ta korrldab Prantsusmaal väljaastumisreferendumi, kohe, kui ta valitakse presidendiks, presidendivalimised toimuvad seal 2017. aasta aprilli lõpus ja mai alguses. Prantsusmaa on tetavasti kõige eurovaenulikum riik ELis. Kui Inglismaa lahkumise elaks EL veel üle, aga kui lahkuvad prantslased siis oleks see igal-juhul liidu lõpp.

Kolmandaks, Itaalias kukkus läbi valitsuse algatatud põhiseaduse muutmise referendum, millega taheti vähendada parlamendi võimu ja tugevdada valitsuse positsioone. Nüüd on seal tugev valitsusevastane opositsioon võtnud seisukoha, et järgmiseks korraldatakse Euroopa Liidust väljaastumiseks rähvahääletus! Selliseid riike on ELs veel palju.

Meie uus kartellivalitsus ei saa aga ELi suundumustest kõige vähematki aru ja püüavad juurutada veelgi enam läbikukkunud liberaalset poliitikat, seda eriti haridussüsteemis - alates lasteaedadest kuni kõrgkoolideni välja.

Õnneks on nüüd vähemalt EKRE siiski asunud seisukohale (2015. aasta lõpul), et vajadusel tuleb korraldada E. Liidust lahkumise referendum. See aeg on nüüd juba käes, muidu jääb Eesti ELi rusude alla ja on üks viimasi, kes sealt lahkub. Sellisel juhul kannatab meie rahvas kõige rohkem.

3 kommentaari:

Anonüümne 19. detsember 2016, kell 19:55  

Euroopa Liidu lagunemine on vältimatu sest rahvas on aru saanud , et sellises liidud sureksid Euroopa rahvused välja ja võimu haaraksid moslemid - hea näide on London kus moslem sai linnapeaks.
Nüüd Euroopa Liit tegi veel selle oma sõjaväe - kas keegi on küsinud miks seda Euroopa liidu oma sõjaväge vaja läheb kui NATO peaks olema selle jaoks? Kas selle sõjaväega hakatakse maha suruma rahvaid kes tahavad Euroopa liidust välja astuda? Kui see peaks nii olema siis ootab Euroopat ees uus suur sõda.

Lesko 19. detsember 2016, kell 23:30  

Euroopa liit kukubki kokku sõjaga. Ei lähe see nii lihtsalt kui NL. Euroopa sõjavägi ja euroopa politsei loomise tgamõte on vaigistada kõi liidu vastu olijad. Kas olete mõrganud kuidas viimase kahe-kolme nädala jooksul on hakatud eriti tugevalt ründama alternatiiv meediat? On hakanud jõuline suukorvistamine. FAKENEWS CANNELS nagu nad neid kutsuvad. Lühikese aja pärast on joudnud suukorvistamise käsk ka Eestisse ja kinni lähevad kõik arvamusportaalid.
Mis puutub EU kokku varisemisse...ei jõua seda ära oodata. Isegi kui see variseb sõja jõul.

Unknown 21. detsember 2016, kell 20:38  

Eu peab kiiresti lagunema...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP