RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 16. detsember 2016

MATTI ILVES: KORRALDATAKSE ÕPPUSI RAHVAÜLESTÕUSU MAHASURUMISEKS

Foto: Vallo Kruuser

Liberaalid ja uuskommunistid on praegu enda moraalitu ja rahvusriigivastase tegevusega ilmselt üle pingutanud. Nüüd paistab, et nad on lõpuks sellest ka aru saanud. Kui mitte veel päris rahulikust Eestist, siis on ilmselt omandatud kogemusi teistest riikidest (raske siiski aga uskuda, sest nad pole ju õppimisvõimelised), või valitsejad on saanud sellise korralduse E. Liidust, mis on enam tõenäolisem.

Nüüd siis korraldati õppus millest teatas "Delfi" pealkira all, "Politsei ja kaitseliit panevad täna õhtul Toompea lukku" ja seal üteldi: "Täna õhtul viib politsei koos Kaitseliiduga läbi ühisõppuse „Toompea lukku“, kus harjutatakse avaliku korra tugevdatud kaitset parlamendihoone lähistel."

Selline õppus pole päris esimine, tuletan meelde, et juba 2013. aastal korralditi õppus "Mulgi mäss", mis oli arvatavasti esimene ja avalik rahvaülestõsu mahasurumiseks valmistumine.
Sellest ka kirjutasin, lugege siit: http://rahvuslane.blogspot.com.ee/2013/09/matti-ilves-voimurite-kasul.html

5 kommentaari:

Anonüümne 16. detsember 2016, kell 18:00  

Eestlane on nii tümastatud-ajupestud, et ei lähe sõjaga toompeale, interrinnet ka ei ole. Läiemas-kaugemas tulevikus võivad seda teha siia saabunud pagulased. Eriti kui nad ei saa siin elada skasamaaga võrdsetes hüvedes.

Lesko 16. detsember 2016, kell 21:16  

USAs pole see miagi uut. seal korralatakse sääraseid õppusi juba aastaid. Ameerikast saan ma aru ka. Jänki on patriooid ja ei kõhkle sekundit ka kui vaja Föderaal valitsuse vastu astuda. Eestlane....ei usu. Kardetakse, et töölt saan lahti ja kärss kärnas ...maa külmunud. Teine asi. Eestlane ei saa kolme meest ka ühe mütsi alla kui vaja oleks midagi muuta. Meenub buumi järgne aeg. igal pool äripindade rent langes. nii öelda "meie majas" ka üks firma hakkas ajama, et teeme ära ja nõuame ka vähemalt 10% alla. Algul olid kõik nõus. Päev hiljem kui omanik oli korra valjemat häält teinud lagunes see punt laiali. Ja see saab olema ka põhjus miks Eesti Vabariik on ühel päeval.....Kuidas see Andrus Vaarik viimati kohtunikuna ühe telesaate otseeetis ütles...Väike provints Euroopa Liiu põhjaosas. Me lihtsalt ei SUUDA ühte hoida. Isegi tuhat inimest tänavatel oleks vähe. Tuleks tallinnast kasvõi veerand tänavatele ja mujalt eestist ka natuke lisaks. oleks see kummitempel üle parda.
Samuti ei usu, et ükski kaitseliidus olev patrioot tõstab oma AK vintraua teise eestlase poole ja laseb ta maha. pigem liigub vintraud riigi maha müünud valitsusliikme poole. Põhjus miks reetur Päts Kaitseliidu omala ajal laiali saatis.

Anonüümne 16. detsember 2016, kell 21:38  

Käputäit võimul olevat eesti rahva reeturpunti turvavad kaasajooksikud ja samuti eesti rahvast reetnud tegelased? Kogu süsteem on töös, hoidmas eurolipatseid positsioonidel ja vaenamas-kurnamas vaest rahvast...Kui kord see puuslik kokku kukub, kas tiritakse kohtu ette ja karistatakse ka süsteemi püsti hoidnud tegelinskeid, kõiki neid nn. korrahoidjaid????

TRAAT 17. detsember 2017, kell 09:49  

Seda,et Eestis on asi väga mäda!See on selge juba ammu. Kuid seda muuta- selleks on vaja riigipööret! Ja seda see isehakanud, korpureerunud, reeturlik valitsejate punt kardabki! Kirjutasin sellest ka feispukis- tulemus oli 30-päevane feispuki plokk!

Anonüümne 19. detsember 2019, kell 19:44  

2007.a. aprill on meelest läinud? Kui leiad, et praegused õppused ja harjutused on Sinu vastu, siis oled ilmselt selles kildkonnas, kes juba 12 aastat tagasi nuia sai.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP