RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 7. detsember 2016

MATTI ILVES: LIGI POOLED SAKSLASED TAHAVAD E. LIIDUST LAHKUMISE REFERENDUMIT

Uuringu tulemustel, mis viidi läbi "TNS Infratest Politikforschung found" poolt näitas, et 42 % sakslaste arvates tuleks korraldada rahvahääletus riigi liikmelisuse osas kuulumisest ELi. Tervelelt 67 % sakslastest arvab, er Euroopa Liit liigub vales suunas.

Sama uuring näitas, 67 protsenti taha bürokraatliku superriigi sündi ja uuringuga tuvastati, et ainult 39 protsenti sakslastest usuvad ELi liikmelisus on ainult positiivne.
Umbes 96 % sakslastest arvavad, et Brüsseli blokk peab muutuma läbipaistvamaks ja tulema inimestele lähemale. Seega, rõhuv enamus Saksamaa rahvast ei ole rahul Euroopa Liiduga.

Arvan, et kui meil isegi piisavalt ajupestud rahva hulgas korraldada ka samasugume küsitlus, siis võib olla tulemus umbes samasugune. Aga sellist küsitlust-uurimust meil ei juleta muidugi korraldada, sest sellega võivad siis hävida ilusad muinasjutud Euroopa Liidu headusest ja kasulikusest meile.

Samuti umbes 60 protsenti vastanutest usuvad ka, et Saksamaa peaks tugevdama oma rolli Euroopa Liidus ja edendada oma huve blokis, isegi kui see on vastuolus teiste liikmete vaadetele. Vaat nii, ei mingit solidaarsust.
Solidaarsust nõuavad aga meie valitsejad järjest enam meie vaeselt riigilt, seda eriti ülejõu elavate rikaste riikide suhtes. Meie lollitatud rahvas on enamuses sellega ka nõus.

Kasutatud allikas: http://www.express.co.uk/news/world/738053/Germans-Gerexit-merkel-brexit-eu-referendum-TNS-Infratest-Politikforschung-brussels

1 kommentaari:

Anonüümne 10. detsember 2016, kell 17:55  

Euroopa liidul võiks juba kokku kukkuda saaks sellest okupatsioonist lahti saada!!!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP