RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 26. detsember 2016

JÜRI LINA: VÕIMU NÄHTAMATUD VARJUD II OSA

Kirjanik ja filmirežissöör Jüri Lina alustab esimese osa kokkuvõttega ja jätkab siis andmete tutvustamist, mis võivad kuulaja arusaamad maailmast kummutada. Need on hämaruses hoitud faktid bioloogiast, majandusest, vabaenergiast, poliitikast ja ajaloost. Ta räägib muu hulgas ÜROst kui jälgist organiseeritud kuritegevuse keskusest, Punasest Ristist kui rahajõmmide hüpikorganisatsioonist, Eesti kõige rohkem varjatud saladustest, sellest, miks kolmas maailmasõda on välistatud, kuidas Wall Street kontrollis isegi kontrollimatut Stalinit, miks USA ei sekkunud, kui Mao Zedong laastas oma kodumaad, kusjuures laastatatuse ulatust on tänini varjatud, teeb juttu ka sellest, kust praegune sotsiaalkindlustuse mudel on üle võetud ja miks, Üritatakse saada selgust, miks saksa ohvreid Pärast Teist maailmasõda on nii raske välja selgitada. Vastus on ootamatu. Ta kõneleb Fidel Castro kõige pöörasematest saladustest ning sellest, miks uusimad bioloogilised avastused ei lähe kokku Darwini teooriatega ja miks nii intensiivselt tõrjutakse kõrgkultuuri nähtusi ja meritokraatial lastakse pärssida praeguse ühiskonna arengut.
On selgunud, et võim on teadlikult varjanud algmaterjali, mis oleks aidanud meil kujundada oma olukorrast hoopis teistsuguse arusaama kui meil on praegu.
Paljusid võivad šokeerida võimu jubedad varjud, mis loengu vältel nähtavaks muutuvad.

23. jaanuaril ilmub eesti keeles Jüri Lina legendaarse teose ”Skorpioni märgi all. Nõukogude võimu tõus ja langus” neljas, oluliselt täiendatud trükk (560 lk). Selle lühitutvustus, Loengul on see saadaval poole hinnaga. Seda raamatut on mitmel pool maailmas, eelkõige USAs, peetud kõige tähtsamaks raamatuks, mis ilmunud viimase 200 aasta vältel. Raamat on ilmunud rootsi, prantsuse, inglise, hispaania, jaapani, eesti, läti ja vene keeles,
Jüri Lina esitab ka kriitikat Tallinnas novembrikuus toimunud David Icke'i ettekande suhtes, eelkõige vene propaganda vahendamise osas.

Tere tulemast sellele ülitähtsale loengule!
Vaheajal on võimalik osta raamatuid, heliplaate ja filme (DVD). Ettekande lõpus saab esitada küsimusi..

Aeg ja koht:
Esmaspäeval, 23. jaanuaril 2017 kell 19 Tallinnas Puuetega Inimeste Kojas Endla t 59, Kristiine Kaubanduskeskuse vahetus läheduses. Juurdepääs ühistranspordiga, tasuta parkimine maja ees ja taga. Kesklinna poolt sõita Koskla tänava kaudu, sest Endla tänavalt ei pääse vasakult Mooni tänavale. Rongipeatus Lilleküla. Bussid: 16, 17, 21, 21b, 22, 23, 24, 24a, 26, 26a, 32, 33, 47. Trollid 1, 3, 4, 5, 6, 7, 9.
Sissepääs 8 eurot.

Teisispäeval, 24. jaanuaril 2017 kell 18-21 Kuressaare Ametikooli ruumes Kohtu 22 
(ruum K-5). Sissepääs 5 eurot.

Kolmapäeval, 25. jaanuaril 2017 kell 18.30
Hotelli "St Peterburg" konverentsikeskus  Hospidali 6 A, Pärnu. Sissepääs 7 eurot.

Neljapäeval, 26. jaanuaril kell 18 Riias Okupatsioonide muuseumis
raamatu "Skorpioni märgi all" venekeelse ja lätikeelse väljaande esitlus.

Reedel, 27. jaanuaril kell 18.30 Tartu hotelli "London" konverentsikeskuses Rüütli 9,
sissepääs 7 eurot.

Laupäeval, 28. jaanuaril kell 16 Rakveres Pikk 28 (hoovipealne maja).
Sissepääs 5 eurot.

Pühapäeval, 29. jaanuaril kell 12 Paides "Nelja Kuninga hotellis" Pärnu t 6.
Sissepääs 5 eurot.
Kell 17 Raplas Elujõu Keskuses, Viljandi mnt.72 G (sissepääs Ööbiku tänavalt).
Sissepääs 5 eurot.


Tallinna TV kordab esmaspäeval, 26. detsembril kell 11.50 Jüri Lina saadet "Barokiajastu tundmatud suurkujud".

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP