RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 22. detsember 2016

Repliik: globaalputinism


Vladimir Putini vahakuju Madame Tussauds' muuseumis Bangkokis. Foto: Tidarat, bigstockphoto.com

Kui Putin on võimeline USA presidendivalimisi kotti panema, Brexitit orkestreerima, Merkelit kukutama ja Kölni massivägistamist korraldama, siis on hirmus mõeldagi, mida ta Eestis meie poliitilise ladvikuga on teinud, tõdeb Markus Järvi. 

Lääne meedia ja poliitikute hulgas on viimastel nädalatel levinud seletuskäik, millele võib anda nime putinogenees. Sotsioloogilise putinogeneesi teooria järgi on globalistlikke võimureid tabanud kitsikused otseselt Putini-tekkelised.

Putinogeneetilise maailmanägemuse kohaselt jooksevad Vladimir Putini karvase kämbla kaudu kõik globaalsed niidiotsad ja teda jagub kõikjale. Tähistatagu seda teooriat sõnaga „globaalputinism“.
NBC uudistekanali järgi juhtis Vladimir Putin isiklikult demokraatidelt häkitud materjali lekitamist. „Luureandmed pärinevad diplomaatilistelt allikatelt ning luurajatelt, kes on USA liitlaste teenistuses,” väitsid USA ametnikud. Kohe sealsamas oli NBC aga sunnitud tunnistama, et FBI ja teised agentuurid seda vaadet täielikult ei toeta.

Briti parlamendi alamkoja liikme Ben Bradshaw arvates kallutasid aga Vene häkkerid suisa rahvahääletuse Brexiti pooldajate kasuks. “Meil ei ole selle kohta veel tõendeid, kuid ma arvan, et see on ülimalt tõenäoline,” täpsustas Bradshaw oma putinogeneetilist seletuskäiku.
Angela Merkel koos Hillary Clintoni ja Barack Obamaga süüdistasid Vene luurajaid ja meediat katsetes levitada “võltsuudiseid”, mille eesmärk on õhutada rahva seas pahameelt nt migratsioonikriisi pärast.

Euroopa Välissuhete Nõukogu juures resideeruva Venemaa-eksperdi Gustav Gresseli  putinoloogilised arvutused on viinud aga järelduseni, mille kohaselt olid Venemaa eriteenistused koos Assadiga otseselt seotud Kölni massikäperdamiste ja -vägistamiste korraldamisega.
Globaalputinismi üleüldise võidukäigu juures tekivad aga tõsised kahtlusevarjud eelkõige meie maavillase koduvabariigi ja selle valitseva eliidi suhtes.
Kui Putin on võimeline USA presidendivalimisi kotti panema, Brexitit orkestreerima, Merkelit kukutama ja Kölni naistevägistamist korraldama, siis on hirmus mõeldagi, mida ta Eestis meie poliitilise ladvikuga on teinud. Mõelge sellele, head sõbrad!

Kas globaalputinistliku tegevusulatuse juures jääb 200 km kaugusel Peterburist asetseval üle miljonilise rahvaarvuga riigikesel veel ühtegi teoreetilist võimalust olla mitte mõjutatud Putini poolt?
Kas on üldse võimalik, et kogu Eesti eliit – 15 aastat valitsenud Reformierakond, IRL, endine opositsiooniliider Keskerakond, sotsid, ministeeriumite ametkonnad, KAPO, presidendid Ilves ja Kaljulaid jpt – poleks täielikult või osaliselt Putini agendid või vähemalt kasulikud idioodid?

Globaalputinismi hirmuäratava haarde laienedes kasvavad ka kahtlused. Briti parlamendi alamkoja liiget Ben Bradshaw’d tsiteerides võiks öelda: “Meil ei ole selle kohta veel tõendeid, kuid ma arvan, et see on ülimalt tõenäoline.”

Allikas: http://objektiiv.ee/repliik-globaalputinism/

1 kommentaari:

Anonüümne 6. september 2017, kell 22:32  

Oioioi... :( Eks igalühel omad allikad/autoriteedid aga hetkel tundub mulle, et Putin ei peaks sugugi olema meie esimene mure, vaatamata sellele, et illuminaadid teda intensiivselt demoniseerida üritavad. Hetkel on asjad ka tema jaoks nirud ja hetkel tundub ta olevat teispool rindejoont uue maailmakorra rajajate suhtes. Mis võib muidugi iga hetk muutuda kui "suured" omavahel kokkuleppele jõuavad. Globalistidega ühes pundis olija ei viskaks oma riigist R&R pankureid välja ja ei keelustaks GMO toitu Venemaal. Samuti ei pommitaks ta edukalt ISIST vaid lennutaks ehk ka nagu USA lennukitelt alla "terroristidele" hoopis lendlehti, et "pugege peitu! 45 min pärast algab pommitmine!" Praegu oleme me peenelt kootud USA/Brüsseli tapvas ämblikuvõrgus siplemas, Putinil sellega küll asja pole.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP