RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 12. jaanuar 2017

HENN PÕLLUAAS: Igat hullust, mis maailmas häiretega inimestele pähe tulevad ei saa normaalsuse ja inimõigusena serveerida

Kõne Riigikogus 09.01.2015 vastuseks Jevgeni Ossinovskile.

See, mis siin saalis täna toimub ja mida püütakse kulisside taga ellu viia, on kõige tüüpilisem vasakliberaalne ideoloogia, mis on võtnud enda sihtmärgiks normaalsed euroopalikud traditsioonilised väärtused: perekond, abielu, armastus, lapsed jne.
Kõike seda püütakse labastada, ära lammutada, ära solkida öeldes, et perekonnas ei pea olema ei ema ega isa ja üleüldse sugusid kui selliseid enam ei ole, et sugu on sotsiaalne konstruktsioon. Ossinovski tegi siin vahet gender'il ja sex'il. Hüva, mingisugused vasakliberaalsed, väärastunud teadlased kuskil roosades ülikoolides, milledele ta viitas, võivad seda ju teha. Aga kõige lihtsam: lööge lahti kas või Google'i translater ja te näete, et mõlema sõna vaste on "sugu". 

Sugu ei ole sugugi mingi fiktsioon, mida me võime endale valida, see on antud kaasa loodusega, selle on paika pannud kromosoomid ja kui tahate, vanajumal. Aga tüdruk jääb tüdrukuks, poiss jääb poisiks, mees meheks, naine naiseks, ükskõik mida sotsid, vasakliberaalid või marginaalsed seksuaalsed vähemused võivad soovida. Sugu muuta ei saa, välja arvatud kirgulisel teel, mis on ebanormaalne ja ebaloomulik. 

Hämmastama paneb ka jõulisus, millega Ossinovski kaitseb erinevaid väärastumisi, täpselt samamoodi, nagu kaitsti n-ö kooseluseadust. Meile räägiti, kuidas tohutud massid soovivad seda, vajavad seda, et see on lausa nende inimõigus. Aga kui palju on siis seda kasutanud? Selle aja jooksul, kui kooseluseadus võeti vastu, veidi rohkem kui aasta jooksul, on ainult 50 paari seda võimalust kasutanud ja mida edasi, seda vähemaks iga kuu on jäänud nende arv. Täna ei osanud Ossinovski meile isegi öelda, kui palju on mingisuguseid transseksuaale, queere, ma ei tea keda, kes tahaksid hakata niimoodi konveiermeetodil iga poole aasta tagant sugu vahetama. Ma olen kindel, et nende arv on ka tühine.
Aga nende üksikute, psüühiliste hälvetega inimeste nimel ollakse valmis ühiskonda lõhestama, tekitama tohutut vastuseisu riigi ja inimeste vahel. Sest selge on, et inimesed kogevad seda, mida vasakliberaalne valitsus neile peale sunnib, ikkagi riigi sunnina ja see vähendab inimeste lojaalsust, inimeste armastust omaenda riigi vastu, kui riik käitub sellise perversse teerullina, kes teeb mehest naise ja naisest mehe. Probleem on ka, kes on siis näiteks mingid queerid, kes ükspäev tajuvad, et nad on kahesugupoolsed ja siis jälle, et neile ei ole üldse sugu, kuidas nende suured probleemid lahendada, kellena nemad siis ennast passi kirja saavad panna.
Aga kuidas peavad tundma ennast lapsed, kes ei tea enam, kas nende ema on ema või isa on isa. See mõjub laste psüühikale ääretult traumeerivalt. Sa ei tea, mida oma sõpradele vastata, sa ei tea, mida koolis öelda, kui küsitakse, sa ei tea isegi, mida kodus teha, sest et sa ei tea, kas sul on ema või isa või on sul vanemateks mingisugused jumal teab kes, ja kui palju neid veel pealekauba olla võib.
 
Sugude vahetamise võimalus, mille sotsid ja IRL (praegu veel ei ole kuulda, kuidas Keskerakond sellesse suhtub, aga ilmselt soosivalt) välja käisid, on üks osa suurest rünnakust, mille erinevad elemendid on seesama sugude vahetamise võimalus, homoseadus, Istanbuli konventsioon, mida täpselt samamoodi püütakse meil läbi suruda ja mis täpselt samamoodi kuulutab erinevad sood fiktsioonideks. See on vasakliberaalne revolutsioon ja rünnak normaalsusele ja seeläbi ka normaalsele ühiskonnale ning ühiskonna kestvusele. Selline ühiskond ei ole jätkusuutlik, selline ühiskond hukkub, kui mitte muidu, siis kas või seeläbi, et selles ühiskonnas ei ole kohta enam järeltulevatele põlvedele, ei ole kohta lastele.
Kuna Ossinovski avaldas lootust, et inimesed on õppimisvõimelised, siis avaldan ma väga-väga nõrka lootust, aga siiski loodan, et ka vasakliberaalid suudavad õppida ja mõistuse pähe võtta ning tuletavad meelde kooliõpikutes kromosoomidest räägitu ja muud asjad, mis sugu määratlevad. Kui nad ei usu, mis sugu nad on, astugu peegli ette, vaadaku ennast, katsugu või käega, küsigu oma emalt, kuidas nad ilmale tulid, kas neid sünnitas ema või tegi seda hoopis isa või jumal teab kes, ja unustagu kõik need perverssused, sest me teame, maailm on neid täis. On neid, kes tahavad intsesti seadustada, kes tahavad seadustada zoofiiliat, kes tahavad autodega armatseda või loodusega ühte heita. Selliste haigete inimeste plejaad on lõputu.

Tegelikult on küsimus ikkagi meditsiiniline, psühhiaatriline, kas me ikkagi saame igat hullust, mis maailmas mõnele häiretega inimesele pähe tuleb, normaalsuse ja inimõigusena serveerida ja seda tervele ühiskonnale peale suruda. Loomulikult ei saa me seda teha. 

Allikas: http://hennpolluaas.blogspot.com.ee/2017/01/igat-hullust-mis-maailmas-hairetega.html

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP