RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 6. jaanuar 2017

Nõmme TV: Vasakliberaalid värisevad

Eesti vasakliberaalid ehk uuskommunistid on paanikas - kirikuõpetaja julges välja öelda selle, mida mõtleb ilmselt suurem osa eestlasi. Aga milles probleem? Kirikuõpetaja ei läinud sauna taha vaikselt omaette pobisema vaid ütles oma mõtted avalikult välja.

6 kommentaari:

Anonüümne 6. jaanuar 2017, kell 16:12  

Mees ütles nii nagu on! Saadke see kerstile ka (nimi on meelega väikese algustähega)!

A 6. jaanuar 2017, kell 16:35  

Värisevad ? ei usu, itsitada võivad küll.

Anonüümne 6. jaanuar 2017, kell 18:57  

Ammugi on neil aeg sõna võtta, rahvas on ootel.Liiga kaua on vait olnud, vägivalla ja vaimse ahistamise all kannatav rahvas on kaitsetu. Pahed kipuvad trügima otse kirikutesse, rüvetades altareid, seda näeme euroopa kirikutes. Karm võitlus käib, auväärt kirikuisad, aeg ongi seisukohad välja ütelda.Lõppkokkuvõttes jäävad naerjad kaotajateks ja peavad kibedalt kahetsema -vaadake ajalugu, mis on pahede levitajate ja juurutajate juhtunud -kaovad terved suguvõsad,rääkimata kõigest muust...

Anonüümne 6. jaanuar 2017, kell 19:50  

" Vabaduseks on Kristus meid vabastanud"(Galatlastele 5:1)
Jah, nii Paulus kirjutas. Kuid see oli kirjutatud vabadusest hoopis millegist muust ja seega ei sobi rakendada Eesti Vabadusvõitluse ette.
Konkreetne sõnavõtt oleks, et ME EI TAHA homosi, migrante. jne ja punkt.
Valitsuses on emotsioonitud, südametud, jumalatud inimesed, kes ilukõnedele vastavad täiesti kivise ilmega, et nemad EI NÄE eelpool mainitud tegurites mingit ohtu Eesti ühiskonnale ja JOKK.

Lesko 7. jaanuar 2017, kell 00:41  

Valitsuses pole mingeid südametuid ... Eesti Vabariiki juhivad korrupeerunud poliitikud. Ehe näide on Keskerakond. Küll nad lubasid oma telesaadetes palju asju kui nemad oleks valitsuses. Mis nad tegid? TÕSTSID KOHE MAKSE!!!
Teine asja point on see, et tegelikult me ju ei tea millega Eesti juhte ja meie riiki ärvardatakse nii Kentmannist kui Brüsselist. Ise ma arvan, et Kentmannis käib asi ähvarduste saatel. Brüsselis pannakse asjad rahaga paika. Sellist lolli juttu nagu ajavad ossinovskid, tsahknad, parised jne. Selge mõistus saab ju aru, et see tuleb kusagilt tagatubadest. Talupoegadel pole kombeks sellist jama ajada. Talupoeg on töö mees ja puht loogikaga ja isalt päritud oskustega purjetanud läbi aasta sadade. poliitikud pole eales tööd teinud ja on libisenud talupoegade viljakotil dikteerides lauslollust.

Anonüümne 8. jaanuar 2017, kell 17:45  

Ei suuda oma riigis korda majja lüüa - sõjapügenikud: naised, lapsed, vanurid. Mehed - desertöörid, pandi nüuka aeg vangi, lasti suure sõja ajal (II www) kohapeal maha.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP