RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 2. jaanuar 2017

MATTI ILVES: PRESIDENTI ON PAREM MITTE KUULATA

.
Tõepoolest, tegelikult määratud presidenti ja E. Liidust saadetud Kersti Kaljulaidi on parem lihtsalt mitte kuulata, siis on palju rahulikum elada. Sellist totrust, mis see veenunud eurobürokraat ja liberaal ning paistab, et ka globalist suust välja ajab on lihtsalt raske taluda.

Mida Kaljulaid on siis meile mõne kuu jooksul juba teatanud?

Kõigepealt teatas ta, et on ateist ja kirikusse ei lähe. Seda isegi tema presidendiks määramise puhul peetavale jumalateenistusele. Nüüd said ka kõik nn. salaateistid meeletult hoogu ja ajakirjanduses on läinud lahti tõeline klaperjaht usklike vastu.
Kaljulaid unustab aga ära, et ta ei ole enam eraisik (siis võib ta teha mida tahab) vaid president kui institutsioon ja kirikuskäimine tähtsamatel pühadel on kujunenud meil juba tavaks ja kõik eelnevad presidendid on seda ka teinud.
Samuti kuulutas ta lisaks, et jõulud ja kristlus ei käi kokku! Jaa, siin paistab juba välja lausa võitleva ateisti hoiak.
Löögi alla on sattunud ka eestlased kui rahvus. Kaljulaid väitis, et eestlane on igaüks kes ennast eestlaseks peab. Tule taevas appi! Muidugi eestlaseks saadakse vaid sünni teel, võite lugeda SIIT.
Täiendades ennast veel, et eestlasteks võivad end pidada ka kõik E-residendid? No ma ei tea, nendel inimestel pole eestlusega ja eesti keelega kõige vähemetki seost. Eesti ID-kaarti saavad nad vaid seepärast, et kasutada meie teenuseid. E-residentsus pakub välisriigi kodanikele turvalist ligipääsu Eesti riigi e-teenustele. E-residendi digi-ID-kaardi omanik saab dokumente digitaalselt allkirjastada ja logida sisse kõikidesse portaalidesse ja infosüsteemidesse, mis tunnistavad Eesti ID-kaarti.

Toon veel mõned president K.Kaljulaidi kummalised ütlemised ja tegemised:
1. President Kersti Kaljulaid ütles rahvusringhäälingule antud aastalõpuintervjuus, et meie riigi ilmalikkus on parim kaitse võõraste religioonide eest. Ilmalikud on pea kõik tänapäeva riigid ja mingit kaitset see ei paku.
2. Maailma väljakutsed on igale riigile üksi olles liiga suured ja Eesti rahval tuleb hoida poliitilistele otsustajatele nii lähedal kui võimalik. Minu arvates rahvas tuleb hoida nendest rahva reeturitest võimalikult kaugel.
3. President tellis vaeses riigis endale digitaalse imelise jõulukaarti, mis läks maksma vist 30 000 €.
4. Ühes kõnes ta teatas, et parim kaitse ei ole propaganda või ebatõe puhul mitte sugugi vasturünnak. Selliselt on Eesti juba pikka aega käitunud, siis aga kurdetakse, et miks küll meid ei kuulata ja ei mõisteta.
5. Samuti on ta ütelnud, kohtumisel NATO tegelastega, et meie tagame NATO kirdenurga turvalisust! No on ikka kõvad sõnad meie presidendilt, samal ajal, kui riigieelarvest eraldatud summasid kasutatakse kaitseotstarbeks ülimalt ebaotstarbekalt (hoolitsetakse sisuliselt vaid missioonide st. võõraste sõdade ja võimaliku rahvaülestõsu mahasurumise eest) ja on lõhutud ära ka kaitseväe juhtimine.

Presidendile tuleb soovitada nüüd võtta nii vähe sõna kui vähegi võimalik ja osariigi esindusfunktsioonid veeretada ka kellegi teise kaela, ning tegeleda Kadriorus vaid vaikselt enda otsese tööga nii hästi-halvast tal see välja kukub.
Eestlastele on selline president muidugi häbiks, aga mitte eurovalitsejatele ega meie reeturpoliitikutele.

3 kommentaari:

Mikael Hakim 2. jaanuar 2017, kell 21:14  

Materdagu mind nyyd feministid aga ma ei tagane oma weendumustest: nimelt olen ma seda meelt,et naised ei sobi sellistele juhtiwatele kohtadele. Eriti weel praegusel raskel ja poliitiliselt keerulisel ajal. President peab olema munadega mees,kes julgeb seista oma rahwuse,rahwusriigi ja kodumaa julgeoleq eest. "Isamaa yle kõige!" on yx tark mees qnagi öelnud. Meie president on kena naisterahwas aga juba ammu enne teda ja meid on wälja qjunenud,et on meeste tööd ja naiste tööd. JUHTIMINE on alati olnud meeste pärusmaa. Ma ei halwusta naisi ega pea neid qidagi wähemwäärtuslikex. Näitex lasteaiakaswatajad on ka eranditult naised😱😱😱 Kas keegi waidleb mulle weel wastu,et on "meeste tööd" ja "naiste tööd"?

Lesko 2. jaanuar 2017, kell 22:45  

Roland, olen sinu jutukesega sinnamaani nõus kui jõuad kasvatajateni. Olin 15 aastat tagasi eesti sõjaväes kutiga kes õppis kasvatajaks. täiesti hetero. Pole kahjuks kindel kas ta õpitud erialal töötab. samtui oli minu nooremal lapsel kasvatajaks mees. Lahe sell. Euroopa on mees eelkooli õpetajaid täis.

Maria Kaljuste 3. jaanuar 2017, kell 11:13  

Rolandi kommentaar ei ole mitte ainult kohatu vaid ka väga rumal.Aegade algusest on toimetulekut ühiskonnas juhtinud ja suunanud naised -nii Matriarhias kui monarhias. Viimaste aegade keeruliste sündmuste rägastikus on üha selgemalt ilmnenud et mehed ei suuda tänase infohulga ja sündmuste kiire käigu juures müütidele vastata. Paljudel juhtivatel kohtadel on ja aina enam hakkavad olema naised. Ka ei ole vähe tähtis et suurema osa hiilgavate meeste taga on hiilgavate administratiivsete võimetega naised -või auahned. Hoolimata sellest et ma mehest endast tühjagi ei pea, siis ei oleks ka näiteks THI oma erinevatel edueteppidel olnud keegi kasutamata erinevaid naisi oma karjääriastmetena.
Rääkimata Frauke Petryst , Le pen idest (Marine ja Marion ) Mayni välja. Pealegi on naistel haruldane eelis ... nimelt on igal mehel ema -kelle sõna ta on harjunud (või vähemalt peaks olema harjunud ) kuulama :-P



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP