RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 30. jaanuar 2017

IN MEMORIAM: UDO ULFKOTTE

Saksa ajakirjaniku ja kirjaniku Udo Ulfkotte surma asjaolud on rohkem kui segased, tegu võib olla järjekordse poliitilise mõrvaga. Tänaseks on selgunud, et Donald Trump oli Udo Ulfkotte kutsunud isiklikut enda juurde. Ta pidi saabuma lennukiga New-Yorki 13. jaanuari õhtul, kuid lennuki peal teda ei olnud ja leiti hiljem kodust surnuna.

Udo Ulfkotte sündis 20. jaanuaril 1960 ja oleks saanud mõne päeva pärast 57 aastaseks. Ta oli n-ö „ülejooksik“. Töötanud pikki aastaid (1986- 2003) Saksamaa ühe suurima ja tuntuima lehe Frankfurter Allgemeinen Zeitungi poliitilise toimetajana, vahetas poolt ja hakkas ametlikku poliitikat ja establishmeti teravalt kritiseerima: sisserännet, Euroopa Liitu, islamiseerimist, peavoolu meedia ohjeldamatut valetamist jne., on kirjutanud mitmeid raamatuid „Der Krige in unseren Städten“ (saksa k. Sõda meie linnades, 2004), „Die Asyl-Industrie“ (saksa k. Asüülitööstus, 2015), „Grenzenlos Kriminell“ (saksa k. Piiritult kuritegelik, 2016). Viimase raamatu ilmumise järel suleti tema Facebook-i lehekülg.
Udo Ulfkotte omandas Freiburgi ülikoolist doktorikraadi õigusteaduses. Ta on TV-otsesaates välja öelnud, et praegune peavoolu meedia pole muud kui puhas võltsing. Kui ta töötas toimetajana tuli tema juurde salateenistuse agent ja käskis tal oma nime all avaldada agendi toodud materjalid, muidu lastavat teda töölt lahti. Ta sai erilise väljaõppe, kuidas usutavalt valetada.

Pärast poolte vahetust peavoolu meedia teda enam ei avaldanud, ta kirjutas raamatuid, millest mitmed said menureiks. Tema endised kolleegid hakkasid teda halvustama. Ta olevat olnud  „hüsteerik“ ja tegelevat „kahjurlusega“ (Julia Gerlach), „rassist ja islamofoob“ (Claudia Dantschke), „liialdab, võltsib, valetab ja levitab vandenõuteooriaid“ (Stefen Niggemeier). Teda ähvardati korduvalt tappa.
Raamatus „Gekaufte Journalisten“ (saksa k. Äraostetud ajakirjanikud, 2014) kirjutab ta oma elust, kuidas USA tegeleb Euroopas ajupesuga kasutades ära korrumpeerunud toimetajate võrgustikku. Seda kutsuti CIA erioperatsiooniks „Mockingbird“. Viimastel aastatel on olukord halvenenud. Omanike kinnisvarad kaotavad väärtust, kui lähedusse rajatakse põgenikekeskus, kuid seda ei avaldata.
Udo Ulfkottelt pärineb paljastus, et USA kavatseb neid riike Euroopas karistada, kes ei lase oma elanikkonda GMO-dega mürgitada. (Koostaja märkus: Eesti ei kuulu nende hulka, sest lubab seda teha).

Udo Ulfkotte surmaga seotud asjaolud polnud veel välja selgitatud, kui ajakirjandus teatas surmapõhjuseks südameseiskumist. Mitmed ajakirjanikud avaldasid rõõmusõnumeid seoses tema surmaga, mis on kristlikus kultuuriruumis pehmelt öeldes ebatavaline.

Koostaja: Mitmete allikate järgi on salateenistused välja töötanud vahendeid sooritamaks mõrvu, mis näevad välja kui südameseiskumine. CIA olevat isegi arendanud 70ndatel välja vastava relva, mis tulistab mürginõelu, mis ohvri kehas sulades kutsuvad esile südameseiskumise.

IGAVENE AU JA MÄLESTUS VAPRALE MEHELE!


Allikad: mvlehti, zerohedge.com, friatider.se

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP