RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 14. jaanuar 2017

Raivo Orgusaar: Wahhabiitlik katk on üha enam levimas

Wahhabiitlik katk on üha enam levimas kõikjale ning paljunemas tarakanide kombel kõikjal, kuhu neid vaid lahkelt sisse lastakse.

Nüüd on Süüriast ja Iraagist peagi välja tõrjutavad wahhabiitlikud salafistid otsimas omale uusi paiku, kuhu peadenülgijate khalifaati rajada. Nii nagu on wahhabistid aina enam sisse imbumas sunniitliku maailma islamikogukondadesse ja neid massiliselt wahhabiitlusesse ära pööramas, on ka Bangladeshi ja Pakistani moslemid sisse imbunud juba ka Myanmari lääneprovintsi - Rakhinesse. Sinna juba aastate eest kanda kinnitanuna, on sealsed sunniitlikud islamistid võtnud vastu äärmusislamistliku wahhabismi ning muidugi mitte niisama, vaid ka sealset sunniitlikku islamit on"reformimas" jälle just wahhabiitidest saudi rahastajad, samalaadsed "heategijad", nagu Meilgi siin Meie Sorose Fonidid, eesotsas Avatud Eesti Fondiga, kelle abi on reeglina kõikjal, kuhu seda pakkuma minnakse just karuteenete laadne.

Saudide ja ka Katari rahahunnikud ongi need, mis sunnivad teatud hüvede saamise eest moslemitele peale nende wahhabiitlikku islamit ja just nemad rahastavad lahkelt kõiki, kes islamistlikku usku läbi wahhabiitluse nägema hakkavad. Need saudide wahhabiitidest juhid, kes algselt 1918-l aastal aga briti luure poolt loodi, on nüüd külvamas oma rahadega wahhabismi kõikjale sunniitlike moslemite sekka, kus aga võimalik. Myanmaris on juba sinna sissesõitnud moslemid, kes ei sulandu mitte ühtegi ühiskonda mitte kusagil kus nad elama asuvad. Ka mitte seal sealsesse budistlikku ühiskonda Rakhines ning on juba ka seal hakanud nõudma neile omaseid šhariaseaduseid, mis on viinud ka veriste kokkupõrgeteni sealsete budistide ja wahhabiitlike islamistide vahel. Ka Hinna Uiguuri provintsis on wahhabiitlus kiirelt pead tõstmas ja kui Hiina ei rakenda seal oma seniskt karmikäelist käekirja koheselt, on Nad seda hiljem sunnitud tegema veelgi verisemate tagajärgedega.

Praeguses anglosaksliku türannia poolt äraväärastatavas ühiskonnas, tuleb toetada ja kaitsta kõike, mis veel ehedal kujul toimimas on ja kõiki, kes loomulike ja vanade toimivate tavade järgi elada on soovimas. Rääkides aga islamist, siis ainus islamistlik vorm, mida üldse tunnustada saab, ongi šiiitlik islam, mida Iraan ja Süüria suuremate riikidena veel säilitamas ning kaitsmas on. Sunniitlik islamimaailm on aga just see, mis on teatud lääne "demokraatia" toel ning saudide heldete summade eest muutumas äärmusislamistlikuks wahhabismiks ja on kaasaja suurimaks ohuks mitte vaid enamuses valgele, kristlikule Inimkonnale, vaid ka kõikidele muudele rassidele ja rahvustele, ka nendele moslemitele endile, kes wahhabismi selle vägivaldses läänelikult ärareformitud vormis vastu pole võtmas.
Ka Tšetseenia sõja tegelikke tagamaid lahates, on saanud selgeks selle sõja tegelikud tagamaad ja nendeks on wahhabistide soov Tšetseenias oma äärmusislamistlik kord maksma panna. Olid ju Umarov, Bassajev ja teisded tšetseenide välikomandörid wahhabiidid ja Hattab lausa otseselt wahhabiitlike saudide poolt sinna sõda korraldama lähetatud.

Teades nüüd juba seda, kuidas kulgesid sündmused Kosovos, kuhu sunniitlikud albaanlased vaikselt tosinate aastate jooksul sisse olid imbunud, siis aga kogu Kosovo veriste ülestõusudega usa ja Meie "lääneliitlaste" abiga Serbia küljest lahti haakisid, jälgige hoolega palun sündmuste käiku Myanmaris, Rakhine provintsis ja Te veendute, et taolisi kosovoid ja rakhinesid tuleb hiiliva vaikusega aina enam juurde ja just nendes hakkavad vallanduma järgmised verised kokkupõrked eri rahvuste ja uskude vahel ja nende põhjuseks ei saa iial olema miski muu, kui sisseimbunud ja võõrast maad üle võtta ihkav wahhabiitlik äärmusislam - kaasaja veriseim ja laastavaid katk, mille olemasolu tuleb igas oma rahva huvide eest seisvas riigis mitte vaid keelustada, vaid lausa ka kriminaliseerida. Wahhabiite osake aga eristada nende pikkade habemete, kukepükste ja just vuntside puudumise kaudu, sest wahhabismis on vuntside kandmine keelatud. Alati aga teadke, et moslemid ei ole Teie kõrval mitte kunagi elamas mitte heanaaberlike suhete hindamise, vaid Teie kodulinna ja kogu isamaa ülevõtmiskavatsusega. Olge valvel ja tegutsege, seni kuniks saab veel selle kaasaja laastavaima katku levikut kogu Maamunal ja ka Meie kodumaal tõkestada...
https://upload.wikimedia.org/…/285px-Rakhine_State_in_Myanm…

Allikas: Facebook

1 kommentaari:

Leho 16. jaanuar 2017, kell 12:35  

Tänud pronleemile viitamise eest! Saudi Araabia valitsejad on kavalad. Tundub, et Lähis-Idas on nad USA "kätega" hävitanud edukalt oma vaenlased (Iraagis) ja suutnud pahupidi pöörata oma vaenlase Süüria. Ka terrori levitamises on nad osalejad:
https://nocheinparteibuch.wordpress.com/2015/01/12/was-die-massenmedien-zum-charlie-hebdo-terroranschlag-verschweigen-wahhabismus-takfirismus-und-saudi-arabien/



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP