RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 14. jaanuar 2017

MATTI ILVES: FEMINISTID RÕÕMUSTAVAD!

"Eesti Ekspressis" ilmus feministe rõõmustav artikkel "Spermat saab nüüdsest toota laboris. Mehi pole enam üldse tarvis!":
"Tüvirakkudest on võimalik toota töökindlaid spermarakke, mille abil sündinud järglased on terved ja võimelised ise järglasi saama.

Toa põrandal vedelevad sokid. Kes jättis? Mees!

Kolm nädalat puhkust jalgpalli MMi ja kuuspakkide seltsis. Ei! Rokkmuusika? Vaevalt. Rattarallid, hasartmängud, mägironimised, kaitseliit, meeskoor, labased naljad, piduriõli, idufirmad, palgalõhe, valuveljed, meesšovinism, jahimehed, sõjad, EKRE, vorstipidu, Eesti poliitika.

Seda enam ei ole. Mehi pole. Kõik kodud on roosavahused, viimase pitsini korras ja klenitud. Selles maailmas on ainult naised. ..."
Edasi lugege siit: http://ekspress.delfi.ee/elu/spermat-saab-nuudsest-toota-laboris-mehi-pole-enam-uldse-tarvis?id=76792834

Feminismist võite lugeda SIIT ja SIIT.
Lisan ka ühe video:


Siin on üks liikuv pilt multikulti E. Liidust ja selle kõrgkultuurist:

8 kommentaari:

Anonüümne 14. jaanuar 2017, kell 12:44  

Kes see blondeeritud tädikene on, kes seal videos oma teooriaid vaimustunult seletab? Kes see isehakanud Issand Jumal taevast on? Teadmata mingitki tausta selle tegelase kohta, julgen arvata, et kõikvõimalikud maksusmaksja ülalpeetavad fondid ja sihtasutused jms rahastavad seda tädi üliheldelt. Loomulikult kuulutab progressiivne poliitiline eliit selle tegelase edumeelseks ja nii edasi. Tänapäeva maailmas ei imesta paraku enam millegi üle.

maks 14. jaanuar 2017, kell 16:23  

Ärge muretsege! Feminism sellisena ei võida Hiinas, Jaapanis ja Koreas. Feminism vaid kiirendab Hiina maailmavõimu homme ja Venemaal.

Anonüümne 14. jaanuar 2017, kell 20:26  

See tädi on ilmselt sassis, seda on näost näha, ja muud ei ole mõtet selle jutu peale öelda ja seletama vaja hakata.

Anonüümne 14. jaanuar 2017, kell 21:04  

Mida te jahute siin. Venemaa on mestis koos usaga kogu maailm on kontrollitud. See pole uudis.
Mida on vaja teada on vaja seda teada et miks need vabamuurlused teevad seda mida nad teevad ? Et mis asi on selle taga ja kui on kurjus siis mis on selle kurjuse taga veel ???? Mis see on siis ??

Anonüümne 15. jaanuar 2017, kell 02:22  

Mis on selle taga? Lugege usuisa Martin Luteri teoseid, siis taipate. Ka suisa eesti keeles oli hiljuti raamatupoodides väike kõhetu raamatuke sel teemal .Kellele kuuluvad rahavood läbi aegade ja kuidas seda kasutatakse ära teatud isikule teed sillutades ?Tõeline Jumala Poeg ju tapeti,kas pole? Kui siis tõeline on kõrvale heidetud, kas koht jääb vabaks??

Anonüümne 15. jaanuar 2017, kell 02:26  

Hea Matti ilves, koristage palun ära see ilge pildiklipp, see on liig jälk, isegi karastunud närvikavaga inimesele....

maks 15. jaanuar 2017, kell 11:34  

Just nii ilge ongi Eurolandi ja Liber-Atlandi allianss kuhu me uhkusega kuulume! Kes tegi? Ise tegi. Võiksite kriitikaga vait olla. Just selline asi ongi!!

maks 15. jaanuar 2017, kell 11:38  

Venemaa ja Hiina pole agressiivse feminismiga mestis. Ikka kallis USA sünnitas selle ideoloogia , täpsemalt Californias. See on peamine. Meile tulnud US soldierid on selle ideoloogia kinnistajad.Mitte Puuuutin!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP