RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 11. jaanuar 2017

MATTI ILVES: PROFESSORI ENNUSTUS

Poliitökonoomia professor Mark Blythi on ainuke autoriteet, kes ennustas Brexit´it, Donald Trumpi võitu valimistel (ta on juba täpselt ennustanud mitmete USA presidendikanditaatide võite ning presidendiks saamist) ja nüüd ta ennustab, et Euroopa Liit lakkab olemast 2017. aasta lõpuks!

Brown´i Ülikooli õppejõu kõned ja ütlused olid teravas vastuolus mitmete asjatundjate ja arvamusküsitluste ning ennustajatega.
Prof. Blythi usub, et Euroopa Liit laguneb sellest hoolimata kas Suurbritannia käivitab artikli 50 või ei ja proovib jätkata Euroopa blokis. Prantsusmaal on väga raske takistada Marine Le Pen´i edu ja ilmselt Itaalia korraldab EL-ist väljaastumiseks referendumi.

Facebookis sõber Aldo Roomere juba hõiskas, et liidu lagunemise puhul tuleb korraldada tõeliselt suur rõõmupidu, olen temaga selles täiesti nõus. Siis on meil lootust pääseda ELi bürokraatlikust orjusest (näiteks ligi 60 000 eurodirektiivi täitmisest, need ei arvesta üldse osariikide kohalike oludega ja seega pidurdavad majanduskasvu), võtta tagasi meie maa ja luua osariigi asemel uuesti iseseisev riik.

Kasutatud allikas: http://www.express.co.uk/news/uk/750018/European-Union-Brexit-Trump-predication-collapse

1 kommentaari:

TRAAT 11. jaanuar 2017, kell 11:27  

Selline liit ei olegi midagi muud väärt kui tuleb lammutada! See on vägivaldne Rahvus vaenulik liit!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP