RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 8. aprill 2018

Aitab roppustest, astugem julgelt vastu vikerkommunistidele!

Aeg on rääkida asjadest nii nagu nad on! Ekskremente spermaga segades lapsi ei saa, kuitahes usinasti teatavad propagandapolitrukid ka ei pingutaks.

Viimasel ajal püütakse üha usinamalt Eesti inimestele ajude vahele taguda, et mehi ja naisi pole olemaski, et see on väljamõeldis, mingi sotsiaalne konstruktsioon ning kaks meest, kes spermat ekskrementidega segavad ongi seetõttu kohe perekond jne.

Paraku ei muuda mistahes seksuaalne käitumine looduslikku paratamatust, et inimene on loodud kahe erineva sugupoolena ehk mehe ja naisena. Mehele on loodus andnud suguti, mis on mõeldud toimima koos naise vastavate kehaosadega, millede otstarve on omakorda seeme vastu võtta. Nii on see olnud kümneid tuhandeid aastaid, tänu millele ka inimsugu veel eksisteerib.

Inimese fantaasia on piiritu ja nii ilmselt ei kahvatu inimfantaasia ka selles osas, mida ja kuhu toppida. Nii näiteks juhtus aastaid tagasi ühes lääneriigis, kus ühele mehele kutsuti juba mitmendat korda kiirabi, kuna oli taaskord oma kõige huumusrikkama kohaga “kogemata” priske kartuli otsa “kukkunud”. Ilmselt pole mõtet sedasorti fantaasialendude näidete osas loenguga jätkata, sellest kubiseb niigi kõikvõimas internet, kus taolist kraami jagub igale maitsele.
Seega, mistahes fantaasia harrastamine, topitagu mida iganes ja kuhu iganes, ei muuda igipõlist fakti – looduses on inimene loodud kahe sugupoolena, mehe ja naisena.

Nüüd aga läheb vastolu põnevaks. Sest ühed väidavad, et osa naisi on mehe kehas sündinud või siis vastupidi. Samas väidavad teised, et mingeid sugusid pole üldse olemas ja see on puhas väljamõeldis – sotsiaalne, kultuuriline või muu selline ettekujutlus. Mõned on selles asjas nii segadusse aetud, et lasevad lausa end füüsiliselt sandistada, tehes seda kõikvõimalike kirurgiliste meetodite ja keemia varal, et anda endale vastassugupoole välimust imiteeriv väljanägemine. Miks küll kui sugu on väljamõeldis?
Aga kumbal nüüd siis selles asjas õigus on? Kas nendel, kes väidavad, et sugu on väljamõeldis või nendel, et kes ütlevad, et mõni sündis vales kehas? Tegelikult ei pea me oma pead kummagi osas vaevama, sest mõlemal juhul on tegemist väljamõeldisega. Nagu juba eespool sai välja toodud – inimese fantaasia on piiritu.

Absurdseks aga läheb asi siitmaalt, kus vikerfantaasiat tahetakse meil juurutada nagu omaaegset teaduslikku kommunismi – kõik peavad seda jaburust uskuma, ning samas naudib terve rida tegelasi mõnusalt äraelamist, tegeledes “kommunistliku teaduse ja kasvatustööga”.
Kui vaadata hoolega  värviliste lippude taha peidetud ideoloogiat ja ideolooge, siis meenutavad nad üsna suuresti omaaegseid külvivolinikke. Ainult et sedapuhku on tegemist viljatute külvivolinikega, kes nõuavad selle segamist, mis ei viljastu. Et aga seda umbsuunda varjata, haarab nende käsi teiste inimeste laste ja immigrantide järele. Kuidagi tuleb ju miinussaldo plussi saada.
Erinevate puuetega invaliide on olnud läbi kogu inimajaloo. Ent puuete olemasolu ei tähenda, et terve ülejäänud ühiskond peab hakkama käituma nagu nemad. Ei, hoopis vastupidi. Invaliid peab ikka püüdma kogu ülejäänud ühiskonnaga sammu käia ning selles, milles ta seda ei suuda, peab ta lihtsalt paratamatusega leppima. Invaliidi ei pea taga kiusama, kuid tal ei ole samas mingit loomulikku õigust oma invaliidsusest johtuvat käitumist kogu ühiskonnale kehtivaks käitumisnormiks nõuda.

Mõistagi peab ühiskond invaliididega arvestama, kui tegu on füüsilise või vaimse puudega. Igast fantaasiapuhangust johtuv käitumine pole siiski invaliidsus. See, et inimese fantaasia on piiritu, tähendab ka kohustust, et on olemas eluterve piir, kusmaalt tuleb oma fantaasiat otsustavalt ja kardinaalselt piirata. Ja kui ta ise seda ei suuda, peavad teised sekkuma.
Paraku elame me ajastul, kus punakommunistid on asendunud kõikvõimalike vikerkommunistidega, kes üritavad oma vikerutoopiat kogu ülejäänud ühiskonnale peale suruda, olles ennast seejuures kuulutanud rõhutuks kogu ülejäänud ühiskonna poolt, kus viimane tuleb nagu kommunistidele ikka kohane – põrmustada.
Kommunism läks ajalooprügikasti. Sama juhtub varem või hiljem ka vikerkommunistidega ning mida varem ja otsustavamalt neile vastu astuda – seda kiiremini see juhtub!

Astugem julgelt vastu vikerkommunistidele!

Allikas: http://uueduudised.ee/arvamus/lugeja-kirjutab/astugem-vastu-vikerkommunistidele/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP