RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 19. aprill 2018

Rootsi äärmusfeminist soovib keelustada sisserännet kritiseerivad organisatsioonid

Rootsi feministliku partei Feministiskt Initiativ aktivist ja Euroopa Parlamendi saadik Soraya Post nõuab sisserännet kritiseerivate erakondade keelustamist.

“Sellised isikud, nagu on SD (Rootsi Demokraadid) liikmed, on suureks ohuks demokraatiale ja inimõigustele. SD poliitika on homofoobne, natsionalistlik, rassistlik ja ksenofoobne… Nende poliitika välistab vähemused,” väidab feministlik tegelane kõiki talle vastuvõetamatuid seisukohti sildistades.

Samade ja veelgi hullemate sõnadega iseloomustab ta liikumist Alternativ för Sverige, vahendab kansalainen.fi Rootsi väljaannet ETC. “Rootsi peab keelama rassismi kaitsvad organisatsioonid või muidu tuleb Rootsis genotsiid,” ähvardab Post.

Post viitab ECRI (European Commission against Racism and Intolerance) aruandele, mille kohaselt “ksenofoobsete ja rassistlike intsidentide arv Rootsis on viimastel aastatel kasvanud, eriti pärast suure hulga sisserändajate saabumist”.

“Feministide ja inimõiguste aktivistina ei saa ma nõustuda, et meie ühiskonnas kasvab rassiline ja ksenofoobne propaganda. Ma tahan ühiskonda, kus kõik inimõigused on kaitstud ja tugevdatud,” selgitab Rootsi feministide Euroopa Parlamendi liige. Ehk siis näeb esifeminist väljapääsu totalitaarse ideoloogilise diktatuuri kehtestamises ja sõnavabaduse summutamises.

Äärmusfeministi poolt sõimatavate Rootsi Demokraatide toetus on viimaste uuringute järgi veidi alla 19%. Erakonna esimees Jimmie Åkesson on otsustavalt massilise sisserände vastu ja tahab välja saata ebaseaduslikult riigis viibivad välismaalased, samuti kaitsta Rootsi piiri.

Allikas: http://uueduudised.ee/uudis/maailm/rootsi-aarmusfeminist-soovib-keelustada-sisserannet-kritiseerivad-organisatsioonid/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP