RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 10. aprill 2018

Islamipropaganda tegemine Eesti koolides on lubamatu, islam ei kuulu Euroopasse!

Ei möödunud nädaladki Euroopa Komisjoni esimese asepresidendi Frans Timmernans´i kuulutusest kohtumisel EL liikmesriikidimaamidega Islam on Euroopa tulevik!”, kui ka me meie riigi imaamid sellest julgustatud said ja kiirelt oma kampaaniat alustasid.

Nimelt on löögi alla sattunud koolid, keda lahkelt Keevise tänava nn alternatiiv-mošeesse ühiskonnaõpetuse või ajaloo tundide raames suupistetega tutvustusõhtule kutsutakse või pakutakse võimalust end ise kooli külla kutsuda, et seal kas klassile või suuremale kooliperele aulas islamist loengut pidada.
Et aga uue isanda kultuur ja usund liiga selgelt eristuv ja võõras ega hirmutav ei tunduks, siis sõbralikku usuisa rolli täidab kohalik Lõuna-Eestist pärit maamees Rauno Ruus.

Millisel määral on tegu “rahureligiooni”, peaks küll igale elavale eurooplasele tänaseks küll selge olema! See, mis on islam tegelikult, seda on ta juba näidanud – lapsabielud, veritasud, aumõrvad, oma õigussüsteem e šaria seadused, mis riigi kehtivatest seadustest kõrgemale seatakse- kalifaadi kehtestaminesellest keeldujate ja vastuhakkajate karm karistamine, ühiskonna lõhestamine, meeste ja naiste võrdsuse eitamine, naiste ahistamine või sandistamine, muu-usuliste või ususalgajate mõrvamine jne. See kõik on tema legendis olemas algusest peale. Islam levis sõjalisel teel ja kehtestas end hirmu kaudu. Sellest kui rahureligioonist räägivad vaid need, kes ise pühasse sõtta ei läheks, aga salaja islami ülemvõimu loodavad. Nõustvad nad ju sellega vaikivalt.

Islam oma olemuselt, kultuuriliselt ei sobi Euroopasse. See viib senise kristliku pärandiga Euroopa, millega oleme harjunud ja mis meid siini on elus hoidnud, kaose ja täieliku hukuni. Kuigi mingi osa süüd on selles ka meis enestes, et me pole suutnud on pärandit vääriliselt hoida ja ümber mõtestada, kuid ometi ei anna see kellelegi õigustust meie riike ning kodusid hõivata.
Kui nüüd küsida, millest on tingitud tänased väärtuskonfliktid Euroopa Liiduga ja mis usku viljelevad seal meie saadikud seal, siis sellele võib igaüks ise omad järeldused teha. Kuid EL juhtide sellised mõtteavaldused peaksid meid ärevaks tegema ja peaksime kõige hullemaks valmistuma!

Islami lugu on Euroopa lugu, Islam on on Euroopa praegune osa, ja Euroopa tulevik on islam, Islam on Euroopa Liidus, et jääda Euroopa Liitu! Islam on meie minevik, islam on meie olevik, islam on meie tulevik,” kuulutab Frans Timmermans.

Olgem teadlikud, miks ja mida tegelikult meie koolides lastele õpetatakse! Oleme vastu ka sellele, et kino Sõpruse programmi “Klassiga kinno” raames propageeritakse islamimaadest Euroopasse rändamist, seal asüülitaotlemist ja pugemist nn pagulasstaatuse taha. Oleme vastu, et meie klasside õpilasi viiakse vaatama selleteemalist pisaraidkiskuvat dokumentaalpropagandat “Lootus”, mis annab ebaadekvaatse pildi kuidas Euroopa võiks ning peaks oma kultuuri ning riike islamiinvasiooni avalike või varjatud võtete eest kaitsma. Võtkem eeskuju parem Poolast ja Ungarist.

EKRE Haridus- ja Kultuuritoimkond

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP