RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 8. aprill 2018

Endine Tšehhi president Vaclav Klaus ütles, et migratsioonikriis on võrreldav iidse maailma barbarite invasiooniga

Endine Tšehhi president Vaclav Klaus ütles oma uues raamatus, et migratsioonikriis on võrreldav iidse maailma barbarite invasiooniga, mis põhjustas ulatusliku regressiooni Euroopa arengus, sündmusest millest Euroopa taastus alles pärast mitut sajandit.
Klaus, kes oli Tšehhi Vabariigi president aastatel 2003-2013, kirjutab, et "Euroopa on nõrgestatud vasakpoolse utoopia poolt, mis edendab migratsiooni ja üritab muuta eurooplased neist sõltuvateks klientideks."

Klaus ennustab oma raamatus "Europe All Inclusive", et migratsioonikriis ei ole veel lõppenud. Ta ütleb, et see kriis on "kõvasti alahinnatud".
See mida euroopa praegune eliit kaitseb on "täiesti enesetapjalik multikultuursuse ideoloogia", mis "tõstab esile mõtet, et ränne on inimõigus ja et rändeõigus toob kaasa edasised õigused ja privileegid, sealhulgas migrantide sotsiaalhoolekande vahendid", kirjutab ta.

Klausi sõnul ei mõjuta migrantide sissetung eliiti ega nende perekondi. Kuid samal ajal, kui eliit paneb paljud oma inimesed kandma seda koormat, on ebatõenäoline, et neid endid kättemaks kunagi tabaks, kuna nad ise elavad kaugel migrantide poolt asustatud piirkondadest.
Eliit arvab teadvat, et nende ajajärgule ei järgne "kurikuulsat Piiblis kirjeldatud üleujutust", järeldas endine Tšehhi president.
https://voiceofeurope.com/2018/04/the-migrant-influx-is-comparable-to-the-barbarian-invasions-of-europe-czech-ex-president/

Allikas: Anti Poolamets, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP