RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 6. aprill 2018

MATTI ILVES: MIKS MEID VALITSEVAD POLIITILISED REETURID?

Seda on muidugi raske öelda ja võib vaid oletada, toetudes siiski mõningatele faktidele. Meie pragune poliitiline "eliit" pole kunagi hiilanud järjekindlusega ja põhimõtetest kinnipidamisega.

Mäletame hästi, kuidas muutusid paljud Keskerakonna olulised põhimõtted võimu juurde saades ja nende põhjusmõtete muutumist ei anna ka selgitada koalitsiooniläbirääkimistel tehtud järeleandmistega. Paratamatult peab tõsiselt võtma Mart ja Martin Helme poolt kasutusele võetud väljendit "süvariik"! Seejuures peab see süvariik olema võimas, et saab sõna otseses mõttes käsutada meie valitsust ja poliitikuid. Süvariigi pidid moodustama E. Liiduga seotud julgeolekustruktuurid. Kuid siiski on ka süvariigi võimsusel piirid (kõik oleneb ikka võimul olevate inimeste tahtest), seda näitavad mitmed ELi isepäised riigid, nagu Poola, Ungari, Tšehhi, Austria ja nüüd võib-olla ka Itaalia, kui valitsuse moodustamine lõppeb hästi.

Euroopa Liidu pürgimused on teada, minnakse täie hooga rahvustejärgse impeeriumi poole ja nüüd on hakatud sellest ka meil täiesti avalikult rääkima. Juba palju varem avaldas vabamüürlane Indrek Tarand Euroopa manifesti see on "Rahvuslusejärgse Euroopa moodustamise manifest", sellega saab tutvuda siin:
https://www.tarand.ee/wp-content/uploads/2012/12/e_manifest_prn-1.pdf

Euroopa Liidu suundumused said meile täiesti selgeks, kui lugeda siit:
http://rahvuslane.blogspot.com.ee/2016/02/matti-ilves-coudenhove-kalergi-plaan.html
Nüüd peaks meile olema juba täiesti selge, kuhu EL tahab meid vedada, ikka orjandusliku korraga NWOi poole!
Mõiste NWO on ka eestlastele vägagi tuttav, sest Lennart Meri 2013. aasta rahvusvaheline konverents viidi läbi deviisi all: "The North-South Split – Managing a New World Order", Põhja-Lõuna lõhe - Juhtiv Uus Maalimakord.
New World Order´i mõttest saab lühidalt lugeda SIIT.

Enamuse meie poliitikute eesmärgiks (väljaarvatud ainult EKRE) on Euroopat hävitav multikulti-poliitika, piiramatu ränne, sookvoodid, sooneutraalne lastekasvatus, poliitiline korrektsus, homoideoloogia pealetung jne. Kõigile neile "vabadustele" mõeldes saab ainult ütelda, et EL ja selle ülemused, ka kohalikud, on tõeliselt hullunud. Tehakse ka kõik, et EL ja meie osariik hävitada. Paljud meie kõrgemad tegelased on lihtsalt E. Liidu poolt labaselt rahaga kinnimakstud.
Ka rõhuv enamus Riigikogu saadikuid läheb sellega süüdimatult kaasa, mõtlemata üldse eesti rahvale. Vastik orjamentaliteet valitseb nende hulgas!


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP