RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 11. aprill 2018

Palju õnne, Viktor Orban! Ungarlased valisid turvalisuse ja rahvusriigi tee


Euroopa vasakliberaalid pidid ungarlastes rängalt pettuma, sest madjarid valisid taas võimule immigrante tõrjuva Fideszi partei.

Ungari parlamendivalimisi on võitmas peaminister Viktor Orbani rahvuslik erakond Fidesz 48,81 toetusprotsendiga, teatas ööl vastu esmaspäeva keskvalimiskomisjon, kui kokku oli loetud rohkem kui 98 protsenti häältest.

Teine paremerakond Jobbik on kogumas 19,67 protsenti häältest ja vasakpoolsed sotsialistid 12,42 protsenti. Roheliste partei LMP on saamas 6,97 toetusprotsenti.
Fidesz on seega koos koalitsioonipartneri kristlike demokraatidega võtmas umbes 134 kohta 199-kohalises parlamendis. Valimisosalus küündis viimastel andmetel 69,26 protsendini.

Orban kuulutas ööl vastu esmaspäeva oma erakonna “ajaloolist võitu” parlamendivalimistel. “Ungarlased said selle ajaloolise võiduga võimaluse kaitsta ennast ja kaitsta Ungarit,” ütles Orban võidukõnes toetajatele.

Nii Euroopa kui ka Eesti peavoolumeedia levitasid viimse hetkeni lootuslikke sõnumeid, et “ehk juhtub midagi ja Fidesz jääb enamuseta”, kuid seda ei juhtunud. Tasub tähele panna ka seda, et Eesti meediakanalid nimetavad kõnealuses uudises erakonda Jobbik paremäärmuslikuks ja Fideszi marurahvuslikuks. Seega väidab Brüsseli-meelne ajakirjandus, et Ungaris on võimul äärmuslased. Võib-olla on äärmuslased võimul siiski Saksamaal ja Rootsis, kus nad on suutnud ühiskonna massiimmigratsiooniga valusalt ära laastada?

Allikas: http://uueduudised.ee/uudis/maailm/palju-onne-viktor-orban-ungarlased-valisid-turvalisuse-ja-rahvusriigi-tee/
_______________
Jaa, pole midagi öelda, Ungari valimised läksid suurepäraselt! Millal aga eestlased nii targaks saavad, et valivad ülekaalukalt eestlust ja riiki kaitsva partei. Liberaalid Reformierakonnat ja venemeelne Keskerakond, rääkimata rahvusriiki hävitavatest sotsidest seda kindlasti pole.
M.I. 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP