RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 12. september 2018

Eesti eurosaadikud tahavad Ungari karistamist, vaid Igor Gräzin kaitseb vapraid hõimuvellesid

Föderaliseerumisvastane Euroopa on Igor Gräzini näol saanud endale asjaliku võitleja.

 Kolmapäeval leiab Euroopa Parlamendis aset hääletus Ungari karistamiseks ja peale Igor Gräzini on kõik Eestist valitud eurosaadikud truualamlikult sellega kaasa läinud.

“Eesti koht on Ungari, Poola, Austria kõrval,” teatas Gräzin, kelle arvates seisneb Ungari juhtum Euroopa Liidu juhtkonna ja rahva vastasseisus. “Saalis peetud diskussioonist oli näha, et nad ei saa aru, mis toimub Rootsis, Ungaris, Poolas,” rääkis Gräzin. “Inimesed leiavad, et Euroopa Liit oli tore asi, aga mõistavad ka, et selle, 30 aastat tagasi tehtud masinaga tulevikku ei sõida,” leidis euroskeptiliste vaadetega Gräzin.

BNS-i uudises hääletuse kohta materdavad Eestist pärit saadikud Indrek Tarand, Ivari Padar, Urmas Paet ja Yana Toom ühiselt Ungarit, kasutades seejuures klassikalisi ideoloogilisi klišeesid. “Kavatsen hääletada resolutsiooni poolt, kuivõrd viimaste aastate arengud Ungaris on kaasa toonud süsteemse ohu EL-i põhiväärtustele,” ütles Euroopa Demokraatide ja Liberaalide Liidu (ALDE) fraktsiooni kuuluv Urmas Paet.

“Kui riigi õigussüsteem ei tööta, siis ei saa ka tagada kõigi õiguste kaitsmist riigis,” leidis “venelaste õiguste kaitsja” Yana Toom. Kunagi isamaaliste vaadetega Tunne Kelam on Aktuaalse Kaamera järgi otsustades juba ammu “euroopalike väärtuste” tuline kummardaja.
Teisipäeval esines oma poliitika kaitseks Euroopa Parlamendis ka Ungari peaminister Viktor Orbán, kes lükkas kriitika tagasi ning väitis, et Euroopa Liit ründab ungari rahvast, kes kaitseb muuhulgas immigrante tõrjudes Euroopa piire.

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/maailm/eesti-eurosaadikud-tahavad-ungari-karistamist-vaid-igor-grazin-kaitseb-vapraid-hoimuvellesid/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP