RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 17. september 2018

MATTI ILVES: LONDONI LINNAPEA NÕUAB TEIST BREKSIT´I REFERENDUMIT

Pilt: Frederic Legrand - comeout / shutterstock.com

Londoni linnapea Sadiq Khan (moslem) nõuab teist Brexit hääletust, et oleks võimalus jääda ELi. Öeldakse, selle asemel, et raisata oma aega artiklite kirjutamiseks mis lükkab ümber demoraatlikke rahva otsuseid võiks Khan keskenduda probleemidele Londoni linnas.

Näiteks vägivallakuriteod paisusid just siis, kui Sadiq Khan sai linnapeaks. Ainuüksi sellel aastal on politsei algatanud juba 100 surmaga lõppenud kuritööde uurimist. Samas ei ole Khan´il ühtset strateegit, kuidas võidelda vägivallakuritegudega Londonis, ütles üks juba pensionile saadetud Scotland Yard´i ametnik, kes püüdis talle nõu anda.

Metropolitan Police superintendent Leroy Logan süüdistas linnapead, et ta ei suuda nõuetekohaselt ja usalduslikult suhelda erinevate kogukondadega.
Vägivallakuritegude arv aga jätkab kasvamist ja Sadiq Khanil oleks mõistlik tegeleda probleemidega mida põhjustab olukord tema enda linnas.

Mida rohkem saabub Eestisse erinevatest rahvustest immigrante, seda rohkem impordib valitsus ka meile kuritegevust, see on kindel ja pöördumatu protsess. Mäletatavasti võttis Riigikogu vastu seaduse, mis võimaldab nn pagulastel ise elukohta valida, see soodustab ka meil getode ja "no-go tsoonide" tulemist.

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/category/western-europe/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP