RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 18. september 2018

EKRE ja Sinine Äratus vabandavad Ungari rahva ees Eesti eurosaadikute reetlikkuse pärast

Ungari vajab toetust ja Eesti rahvuskonservatiivid on madjaritega solidaarsed!

EKRE välispoliitika toimkond ja noorteliikumine Sinine Äratus saatsid esmaspäeval Ungari poliitilistele jõududele ja meediaväljaannetele kirja, kus palutakse vabandust nende Eesti eurosaadikute eest, kes 12. septembril hääletasid Ungari sanktsioneerimist nõudva resolutsiooni poolt.
Kirja allkirjastas välistoimkonna ja Sinise Äratuse poolt kummagi esimees Ruuben Kaalep. Alljärgnevalt edastavad Uued Uudised kirja teksti.

Kiri Ungari rahvale

Meie, eesti rahvuslased, palume ungari rahvalt vabandust oma saadikute eest Euroopa Parlamendis. Liberalismi lummutuses hääletasid meie eurosaadikud vastu nii ungari rahvale kui ka igasugusele rahvuslikule enesemääramisele väljaspool liberaaldemokraatia kitsaid globalistlikke ideoloogilisi raame. Nende hääled ei esinda seda, mida tunneb eesti rahvas!

Meie jaoks on ungarlased vennasrahvas: esiteks meie ühise soomeugri pärandi tõttu, teiseks ühise ajaloolise võitluse tõttu verinevate multikultuursete impeeriumide vastu viimastel sajandeil. Need impeeriumid üritavad alati mitte üksnes kustutada rahvuslikku vaimu, vaid ka hävitada selle alust – rahvast ennast. Täna väljendub see Brüsseli eliidi immigratsiooniagendas, mis seab sihiks vormitu kultuuritu hallikaspruuni globaliseeritud Euroopa. Nii nagu Ungari võitles Nõukogude ühetaolise totalitarismiga, võitleb ta nüüd sama dogmaatilise liberaalse totalitarismiga, mis ei salli midagi, mis talle ei allu.

Selles võitluses seisab Ungari mitte vaid ungarlaste, mitte vaid oma soomeugri hõimuvendade eest, vaid kõigi Euroopa rahvaste eest, kes on allutatud Brüsseli ideoloogilisele diktaadile. Sellele vastu astudes kaitseb Ungari Euroopat, mis olemuselt kujutab midagi palju enamat kui vaid õiguslikku institutsiooni. Ühes rahvusteadvusele ärganud eurooplastega seisavad eestlased koos Ungariga ses eksistentsiaalses võitluses meie järeltulijate vabaduse ja tuleviku eest.

(Toimetuselt – Ungari karistamise poolt hääletasid Indrek Tarand, Urmas Paet, Ivari Padar, Yana Toom ja Tunne Kelam, vastu aga Igor Gräzin).

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/ekre-ja-sinine-aratus-vabandavad-ungari-rahva-ees-eesti-eurosaadikute-reetlikkuse-parast/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP