RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 13. september 2018

Rahvuslased korraldavad reedel, 14. septembril 2018 Tallinnas piketi

Rahvuslased korraldavad reedel, 14. septembril 2018 Tallinnas Vabaduse väljakul  Kaarli puiestee ja Pärnu maantee ristmiku Jaani kiriku poolsel nurgal iga-aastase piketi, nõudmaks 2003. aastal samal kuupäeval toimunud võltsrahvahääletuse tulemuste tühistamist ja Eesti lahkumist Euroopa Liidust (lüh. EL). 15ndat korda (s.o 15. aastat) samal kuupäeval toimuv pikett kestab kella 15-st kuni 17-ni.

Meil oli tuhat korda õigus, kui pärast 2003. aasta võltsrahvahääletust väitsime, et Euroopa Liidust saab hukatus eesti rahvale ja häving Eesti riigile. Praeguseks on vallale pääsenud ensvelik valetamise, lõmitamise ja pugemise hullus, millist isegi meie ei osanud ette näha. Põhiseaduslikke Riigikogu valimisi, mis peaksid olema riikluse aluseks, ei ole toimunud  Euroopa Liiduga liitmisest alates, selle asemel levib järjest laialdasem arvutipettus, kindlustamaks üleilmastajatest kurjategijatele võimu nii rahva kui riigi üle. Eesti põllu-ja metsamaad müüakse välismaalastele.  Eesti hakkab üha rohkem meenutama Siouu indiaanlaste reservaati, mis näeb välja kui indiaanlaste ja võõraste maade malelaud. Kindlaks tegemata hulk eestlasi on olnud sunnitud oma kodumaalt ja kodudest lahkuma.Tühjaks jäänud põllumaa ja metsa ostavad üles kahtlased võõramaised isikud ja/või nende varifirmad.

Odavate toiduainete sisseveo läbi on Eesti põllumajandus lakanud toimimast oma rahva toitjana. Ajaloos esmakordselt ei suudaks Eesti oma elanikkonda toita. Päevavalgele tulevad uued õudust tekitavad tuleviku "suurprojektid". Aafrikast neegrite toomine, hullumeelse raudtee ehitamine, mida keegi ei vaja, metsade lagedaks raiumine, tselluloositehas, tuulepargid, superkanalad,  mis kuuluvad ainult välismaalastele ja millest saavad vaid nemad kasu. Samal ajal ei valmistata Eestis enam tuletikke, paberit, klaasi, seepi, suhkrut, jalatseid, ei linast ega puuvillast kangast, kuigi selleks on looduslikud ja teised eeldused, kuigi neid kõik elanikud vajavad ja tarbivad, rääkimata eelmise vabariigi ajal valmistatud oma kodumaisest bensiinist ja masinaõlidest.

Eestit valitsevad võõrvõimude käsilased ja käsualused, kes rikuvad oma peremeeste tahtmise järgi Eesti põhiseadust ja teisi seadusi, kuidas vaid heaks arvavad. Näiteks põhiseaduse järgi peaks Eestis olema käibel vaid oma raha (§ 111), ainus riigipiir määratud Tartu rahulepinguga (§ 122), riigikogu valimised toimuma ühel ainsal päeval (§ 60) ega riigikogu liige olla üheski teises riigiametis (§ 63).
Identiteedita, vaimsuseta ja tulevikunägemuseta EL-i impeeriumi vaesunud provintsist üritavad lahkuda peaaegu kõik noored.

Võimurite kontrolli all olev meedia varjab ja valetab, eksitades inimesi ja luues tegelikkusest väärkuvandit. Eesti inimesed, kel pole arusaamist enda ümber toimuvast ega oma olukorrast, muudetakse samm-sammult uue impeeriumi õigusteta indiaanlasteks, keda kavatsetakse terroriseerima tuua NEEGRID  ja islamiusulised. Loodavat vägivalla ja kaose õhkkonda kasutataks uue isevalitsusliku ühiskonna korra kehtestamiseks, mis peab saama satanistide üleilmse orjariigi ehk Uue Maailmakorra (inglise k New World Order (lüh NWO)) osaks. Sama eesmärgi nimel toimib E Liit, enne seda toimis N Liit.

Korraldustoimkonna nimel Jaan Hatto tel. 51 903 374

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP