RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 12. september 2018

Ungari: Macron ja Juncker kavatsevad muuta Euroopa rahvastiku koostist

Prantsuse presidenti Emmanuel Macroni (vasakul) musitab Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker. Foto: Scanpix

Ungari välisminister Péter Szijjártó ütles ajakirjanikele, et Prantsuse president Emmanuel Macron ja Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker on migratsiooni pooldavad poliitikud, kes kavatsevad muuta Euroopa riikide rahvastiku koostist.

“Macronist saab järgmistel Euroopa Parlamendi valimistel migratsioonimeelse leeri häälekas eestkõneleja,” ennustas Szijjártó, kes lisas, et “samal ajal lasub Junckeril migrandikriisi eest isiklik vastutus.”

Mõlemad poliitikud “ründavad” Szijjártó hinnangul Ungarit, kuna tahavad tuua Euroopasse võimalikult suure hulga migrante.
“Nende eesmärk on muuta Euroopas elavate rahvaste koostist, millele meie vastu seisame, kuna me ei taha illegaale sellel kontinendil,” sõnas Szijjártó.
Ta usub, et eelseisvatel Euroopa Parlamendi valimistel on kaalul tohutult palju, kuna siis määratakse ära parlamendi koostis.

Sisuliselt sama rääkis reporteritele ka Ungari peaministri kabinetiülem Antal Rogán, kes usub, et Euroopa Parlamendi “migratsioonimeelne enamus” valmistub “viimaseks ja meeleheitlikuks rünnakuks Ungari vastu.”
Rogán pidas silmas hääletamist nn “Sargentini raporti” üle Euroopa Parlamendis homme (st kolmapäeval).
Ta tõi esile, et migratsioonikriis on tekitanud Euroopas “demokraatia defitsiidi” ning väitis, et “Euroopa Parlamendi ja Euroopa Komisjoni enamus toetavad migratsiooni, samal ajal kui üha enam eurooplasi on selle vastu – ning Euroopa Parlamendi enamus ei näi soovivat seda tunnistada.”
Ta loodab, et uus parlament ja komisjon, kus “migratsioonimeelsed poliitikud enam enamuses pole,” lööb “korra taas majja.”

Mis “Sargentini raporti” hääletusse puutub, siis see “otsus ei loe,” ütles Rogán. Sest “loeb see, mida ütlevad inimesed Euroopa Parlamendi valimistel mais.”
Mäletatavasti tõi Hollandi roheliste esindaja Euroopa Parlamendis Judith Sargentini pärast Ungari üldvalimisi  kolleegide ette raporti, milles soovitas artikli 7 rakendamist Visegrádi riigi vastu, kus tema hinnangul rikutakse Euroopa Liidu aluspõhimõtteid ning ohustatakse demokraatiat.
Seejuures kuulub Sargentini selliste Euroopa Parlamendi liikmete loetellu, keda avatud piiride aktivist George Soros usaldusväärseteks liitlasteks võib pidada.
Muuhulgas on Sargentini kirjas kui inimene, kes “huvitub kõikide vähemuste õigustest.”
Mullu sügisel lekkinud Avatud Ühiskonna Fondis levitatud nimekiri sisaldas 226 Sorosele soodsat Euroopa Parlamendi liiget, kelle seas oli “tugevalt euromeelsena” ära märgitud ka Kaja Kallas Eestist.

Eesti saadikute enamus europarlamendis hääletab ERR.ee andmetel Ungari vastu.
Erandiks näib olevat vaid ALDE fraktsiooni kuuluv reformierakondlane Igor Gräzin, kelle kinnitusel on “Eesti koht Ungari, Poola, Austria kõrval.”
Gräzini sõnutsi seisneb Ungari juhtum Euroopa Liidu juhtkonna ja rahva vastasseisus, kusjuures Euroopa Parlamendis ei mõisteta, “mis toimub Rootsis, Ungaris, Poolas.”

Allikas: http://objektiiv.ee/ungari-macron-ja-juncker-kavatsevad-muuta-euroopa-rahvastiku-koostist/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP