RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 5. september 2018

Riigikogu muutis välismaalaste seadust

Link: https://www.postimees.ee/4482226/riigikogu-muutis-valismaalaste-seadust

Kommentaarid artiki juurde
Ülla Vähk:
1.Ma poleks kunagi arvanud, et ma näen de facto nõukaajast hirmsamat, seejuures teadlikult julmemat, kolonisatsiooni. Siis, 1945-90 saabus aastas keskmiselt 11-12000 siia pidama jäävat sovjetimmigranti, nüüd teatavasti oli 2015-16 ainuüksi slaavi maadest saabunute arv tõusnud umbes 7000-ni. Nüüd võib kolmandast maailmast peale endise NLiidu riikide tõusta immigrantide arv sama suureks, igal juhul kolmandast maailmast, seejuures ILMA ELAMISLOATA, kokku sama palju nagu Nliidu ajal.
Seejuures NLiidu ajal voolas siit läbi lisaks pidama jäänutele kuni 7 miljonit immigranti. Milliseks läbivool nüüd kujuneb, saame näha, aga KINDLALT näeme Eesti hukkumist, surma, tõelist surma. 900000 põliselanikku ei suuda vastu pidada, seda enam, et maaeestlased on juba hävitamisel, maa pole enam see tagala, kus mistahes aegadel uued põlvkonnad üles kasvatati.
Kõige hirmsam on see, et seda tehakse TEADLIKULT, praeguse uusmarksistliku ideoloogia süstemaatiline eesmärk ongi rahvus likvideerida. Miski ei lohuta. Ainult see, et poola ja ungari rahvast sellel Soros-agentuuril likvideerida ja üle ujutada ei õnnestu. EI!!!

2.Riigikogu võiks ümber nimetada surmakoguks. Ždanovi juunikommunismi punasel riigikogul oli siiski olemas mingi ideaalse UUE ELU LOOTUS, kuigi Stalini päikese all ja kuigi see lootus kujunes rahvuse suhtes genotsiidiks. Me jäime siiski ellu. Nüüd enam ei jää, ei saagi jääda, veelgi enam, EI OLE ...

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP