RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 26. september 2018

Viktor Orbán tänas Eesti Konservatiivset Rahvaerakonda toetuse eest: “Soovin Teile edu Teie äärmiselt vastutusrikkas töös.”

Viktor Orban

Ungari peaminister Viktor Orbán tänas Eesti Konservatiivset Rahvaerakonna (EKRE) fraktsiooni Ungari valitsusele saadetud toetuskirja eest.

EKRE rõhutas 18. septembril Ungari valitsusele saadetud toetuskirjas iga riigi õigust ajada suveräänset immigratsioonipoliitikat ja taunis Euroopa Parlamendi otsust karistada Ungarit Brüsselile allumatuse eest sanktsioonidega.

Viktor Orbán kirjutas vastuseks EKRE fraktsioonile, et migratsioon on meie kontinendi tulevikku silmas pidades kõige olulisem teema.
„Migratsioon on ohuks meie ühtsusele, meie kultuurile ja meie kodanike turvalisusele. Ungari rahvas on väljendanud korduvalt oma muret ja andnud Ungari valitsusele tugeva mandaadi Ungari ja Euroopa piiride kaitsmiseks. Olen veendunud, et hiljutiste Ungari riigi ja ungari rahva vastu suunatud rünnakute põhjuseks on meie otsekohene ja järjekindel migratsioonipoliitika,“ kirjutas Orbán.
„Võin Teile kinnitada, et minu valitsus ei allu immigratsiooni toetavate Brüsseli bürokraatide väljapressimisele. Olen kindel, et vaid suveräänsete, tugevate ja uhkete rahvusriikide liit on võimeline leidma adekvaatseid lahendusi meie ees seisvatele ajaloolistele probleemidele. 2019. aasta mais asetleidvad Euroopa Parlamendi valimised on Euroopa jaoks ristteel seismise hetk ning Euroopa kodanike hääled saavad olema kompassiks, mis näitab kätte õige suuna. Hindan sügavalt Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna toetust Ungarile ja jään ootama meie edasist koostööd ungari rahva ja eesti rahva hüvanguks. Soovin Teile kõike head ja palju edu Teie äärmiselt vastutusrikkas töös,“ kirjutas Orbán.

EKRE-le saatis tänukirja ka Ungari välis- ja kaubandusminister Péter Szijjártó.
„Lubage mul avaldada siirast tänu toetuskirja eest, mille saatsite seoses Euroopa Parlamendi otsusega rakendada Ungari vastu sanktsioone. Ungari valitsus suhtub sellesse kui äärmiselt kallutatud dokumenti ja lükkab kategooriliselt tagasi kõik selles leiduvad ebatõesed ja alusetud süüdistused. Oleme veendumusel, et dokument võeti vastu ebaseaduslikult ja seepärast esitame Euroopa Kohtusse sellekohase kaebuse,“ kirjutas Szijjártó.

„Usume kindlalt, et sanktsioonide läbisurumisega tahab Euroopa Parlamendi migratsiooni toetav enamus karistada Ungarit kindlameelsuse ja meie valitsuse tegevuse eest illegaalse migratsiooni peatamisel ja Euroopa piiride kaitsmisel. Me ei nõustu teatud EL-i asutuste püüdlustega liidu jätkuva föderaliseerimise osas, millega piiratakse üha enam liikmesriikide suveräänsust, ja me nõustume Teie erakonna seisukohaga Euroopa kristlike väärtuste ja pärandi hoidmise tähtsuse osas.“
...

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/viktor-orban-tanas-eesti-konservatiivset-rahvaerakonda-toetuse-eest-soovin-teile-edu-teie-aarmiselt-vastutusrikkas-toos/
______________
 EKRE kiri siin: http://rahvuslane.blogspot.com/2018/09/ekre-ja-sinine-aratus-vabandavad-ungari.html
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP