RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 23. september 2018

ZeroHedge: Prantsusmaal koheldakse konservatiivsust kui vaimuhaigust

Marine Le Peni (vasakul) ja Emmanuel Macroni liikumised on küsitluste valguses teel fotofiniši poole Euroopa Parlamendi valimistel tuleva aasta mais. Foto: Scanpix

Parempoolse Prantsuse partei Rahvuslik Liit (endine Rahvusrinne) liider Marine Le Pen on saanud kohtu poolt korralduse läbida psühhiaatriline ekspertiis veendumaks, kas poliitik on võimeline mõistma küsimusi ja neile vastama.

Mäletatavasti kiusatakse Le Peni kodumaal taga selle eest, et ta juhtis sotsiaalmeedias tähelepanu islamirühmituse ISIS (ISIL, Islamiriik, Daesh vms) metsikustele.
Oma postitused tegi Le Pen reageerides ühe ajakirjaniku väitele, et Rahvusrinne ja ISIS on sarnased. Hiljem on ta selgitanud, et tema töö poliitikuna on mõista hukka vaenlase teod.
Le Pen nimetas kohtu käitumist “hullumeelseks” ning nentinud, et “see režiim hakkab tõepoolest hirmutavaks muutuma.”

Ning “loomulikult ei lähe” ta “psühhiaatrilisse ekspertiisi”, vaid kavatseb “oodata, kuidas ametnikud kavatsevad mind selleks sundida.”
Le Peni niiviisi koheldes annab Prantsuse kohus mõsta, et konservatiivsus on vaimuhaigus, kommenteerib ZeroHedge.

Tagakiusu ägenemise taga võib olla Le Peni ja tema erakonna taas tõusuteele pöördunud populaarsus, mis on hakanud ohustama Euroopa Parlamendi valimiste lähenedes president Emmanuel Macroni liikumist La Marche.

Allikas: http://objektiiv.ee/zerohedge-prantsusmaal-koheldakse-konservatiivsust-kui-vaimuhaigust/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP