RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 13. september 2018

Väikelaste sooideoloogiline ajupesu läänes on ületanud kuritegeliku piiri


Head Objektiivi sõbrad!

Eelmisel nädalal juhtisin teie tähelepanu meie saatele "Fookuses", kus tõime koos Markus Järviga esile peavoolumeedia poolt süstemaatiliselt maha vaikitud nn sooideoloogia pealetungiga seonduvad hullumeelsused, nagu need avalduvad ennekõike Kanadas ja Ameerika Ühendriikides, ent ka Ühendkuningriigis ja mujal lääneriikides.


Selle nädala "Fookuses" jätkasime sama teema käsitlemist, näidates lähemalt, kuidas Kanadas allutatakse lapsed üha agressiivsemale ideoloogilisele töötlemisele, millega normaliseeritakse laste sooidentiteedi häireid ja kinnistatakse nendes arusaama, et sooline identiteet on valiku küsimus, mis allub eelkõige südames esile kerkinud tunnetele.

Saadet saate vaadata siit:


Pean tunnistama, et paraku on see üks neist "Fookuses" saadetest, mida tehes läks ka mul endal sõna otseses mõttes süda pahaks ja hinges tõusis esile õiglane viha. Minna transsoolisuse ideoloogia sügavalt loomuvastase ja ebainimliku projektiga nahaalselt pahaaimamatute ja süütute laste kallale, istutades nende hinge hävingu seemned ja murdes nad nö lihtsa saagina maha enne, kui nad jõuavad üldse mõistuse ikka – see on otseselt ja raskelt kuritegelik – demooniline – ning peaks igas vähegi normaalses, lastest hoolivas ühiskonnas olema keelatud.

Reaalselt on aga üha enam keelatud selle hullumeelse projekti kritiseerimine, mis tembeldatakse vihakõneks. Kuigi selliste teemadega ei tahaks üldse tegeleda, on see siiski hädavajalik, kuna Eesti avalikus arutelus ei puuduta neid peale Objektiivi mitte keegi. Sel samal põhjusel soovitan tungivalt saadet vaadata ja seda ka võimalikult paljudele teistele soovitada, sest probleem on, nagu juba öeldud, vägagi reaalne ja ülimalt tõsine. Kui asjad jätkuvad praegusel kursil, saab saates esile toodud mesimagusasse vormi pakendatud vaimne vägistamine peagi osaks ka Eesti lastele – selleks tehakse igapäevaselt ettevalmistusi.
 Väljavõte 12. septembri 2018 saatest "Fookuses".
Lisaks "Fookuses" saatele juhin Teie tähelepanu veel paarile seonduvale loole.

Eriti oluline on Martin Vaheri ülevaatlik artikkel sellest, kuidas transseksuaalsuse ideoloogia propageerimine kannab kibedaid vilju selle näol, et üha enamad noored soovivadki allutada end nn soovahetuse teraapiale – teraapiale, mille pöördumatuid tagajärgi hiljem kibedalt kahetsetakse. Muu hulgas saab nähtub sellest artiklist, milline jubedus see soovahetuseks nimetatud protseduur tegelikult on. Artikkel on kättesaadav siin:


Seda, milliste mõistusevarjutusliku olukorrani transsoolisuse ideoloogia pealetung viib, saab kujukalt näha alpool lviidatud loost, mis räägib sellest, et bioloogiliselt meessoost vägistajale, kes identifitseerib end nüüd naisena, on Ühendkuningriigis esitatud süüdistus nelja naissoost vangi vastu suunatud seksuaalse iseloomuga rünnete toimepanemises vahetult pärast seda, kui ta tema uue enesemääratluse tõttu naistevanglasse üle viidi. Kuidas võivad sellised asjad üldse aset leida, selle üle võib vaid imestada – aga nagu näha, ei tunne ideoloogiline mõistusevarjutus piire.


Püüame edaspidigi sellele peavoolumeedia poolt täiesti maha vaikitud, aga samas äärmiselt tõsisele ja ohtlikule probleemideringile Eesti avalikkuse tähelepanu juhtida, hoiatades ühiskonda kõnealuse inimvaenuliku ideoloogia pealetungi eest.

Tervitustega

Varro Vooglaid
SAPTK juhatuse esimees

PS! Kui peate seda tööd oluliseks ja vajalikuks, siis palun toetage seda omalt poolt ANNETUSEGA, mille saab Objektiivi annetuste lehel – http://objektiiv.ee/anneta – vormistada vaid mõne hetkega. Iga annetus on meie tööle kaasa aitamiseks väga oluline – seda enam, et palkame neil päevil Objektiivi toimetusse mitu uut võimekat liiget, et suudaksime senisest rohkem olulisi teemasid lugejate, vaatajate ja kuulajate ette tuua. Sellest olulisest sammust kirjutan aga teile peagi lähemalt.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP