RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 20. september 2018

Multikultuurne ajupesu tungib hooga lasteaedadesse – Pagulasabi koolitab politrukke

Eesti inimesed on alati muigega vaadanud ideoloogilisele ajupesule Hiinas. Miks me siis lubame sellist ohtlikku idiootsust oma lastele peale suruda?

Eesti püütakse üle ujutada Lääne-Euroopas juba tavapäraseks saanud idiootsustega, mille eesmärgiks on juba väikestest lastest globaliste ja oma rahvuse eitajaid kasvatada.

MTÜ Pagulasabi ja Tartu Ülikooli eetikakeskus kutsuvad lasteaiaõpetajaid ja -juhte neljapäevasele koolitusprogrammile “Avatud algus: valik retsepte mitmekultuurilise lasteaia kujundamiseks”, mille kohta kõlab tutvustus: “Koolitusprogrammi käigus õpitakse uusi meetodeid ja praktilisi nippe, mis abistavad õpetajaid ja juhte muu keele- ja kultuuritaustaga laste toetamisel ning mitmekultuurilise ja salliva rühmaruumi loomisel.”  Koolitusprogrammi läbinud saavad kaasa käsiraamatu “Avatud algus: valik retsepte mitmekultuurilise lasteaia kujundamiseks”.

Niisiis käib Eestis totalitaarne ajupesu, mida kavatsetakse ka lasteaedadesse viia, küsimata seejuures luba lastevanematelt – ilmselt ei jäeta neile valikut. Laste ideoloogiliseks peedistamiseks aga koolitatakse õpetajatest ja kasvatajatest välja ideoloogiatöötajad, kes saavad ülesandeks õpetada välja väikesi Pavlik Morozoveid. Enamik neist läheb töökoha hoidmise nimel väljaõppega kaasa – tahaks väga loota, et reaalses õppes nad jätavad ajupesuprogrammi siiski sisse lülitamata!
Samasse valdkonda kuulub ilmselt ka minister Mailis Repsi plaan panna lapsed kohustuslikus korras võimalikult vara lasteaeda – ikka selleks, et neid “natsionalistlike” vanemate mõjust eemal hoida. Haridussüsteemi on ilmunud juba ka õpikud, mis tutvustavad lastele sooneutraalsust, geisuhteid ja muid hälbeid.

Eestinen.fi vahendab Rootsi väljaannet Världen Idag, kus kirjutatakse: “Rootsi lasteaias töötanud naine räägib, et seal suhtutakse sooneutraalsusse nii fanaatiliselt, et väikesed lapsed ja nende vanemad olid hämmingus. Naine töötas lasteaias kaks aastat ja räägib, et juba 1-aastastele hakati tegema sooideoloogilist ajupesu — lasteaia rühmades räägiti neile, et poisid armastavad poisse ja tüdrukud tüdrukuid. Lasteaias tsenseeriti kõik sugupooli kirjeldavad raamatud ja viited sugupooltele asendati sooneutraalsete terminitega. Populaarsed lasteraamatud nagu Vahtramäe Emil ja Pipi Pikksukk eemaldati üldse.”

Tasub tähele panna, kes selle koolituse taga on. “Koolitusprogrammi korraldavad Eesti Pagulasabi ja Tartu Ülikooli eetikakeskus projekti “Avatud algus: Eesti lasteaedade valmisoleku tõstmine rändetaustaga laste vastuvõtmisel ning kultuuriliselt ja usuliselt mitmekesise ja salliva õpikeskkonna toetamisel” raames. Koolitusprogrammi rahastavad Välisministeerium arengukoostöö ja humanitaarabi vahenditest, Ameerika Ühendriikide saatkond Eestis ja Briti Nõukogu.”

Mikseri välisministeerium on juba ammu tuntud kui globalismi importija ning ka ameeriklased ja britid on oma esinduste kaudu Eestis geiagendat ja multikultilembust arendanud. EKRE võimule pääsedes tuleb neil kõigil oma rahvusriigi- ja perevaenulik tegevus lõpetada.

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/multikultuurne-ajupesu-tungib-hooga-lasteaedadesse-pagulasabi-koolitab-politrukke/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP