RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 9. september 2018

Macron: prantslasi ja taanlasi pole olemas

Emmanuelle Macron

Prantsusmaa president Emmanuel Macron ütles oma hiljutise ametliku visiidi ajal Taani, et nn tõelist prantslast või taanlast ei ole olemas ning nimetas väga autoritaarset kõnepruuki kasutades muutustele vastustavaid Prantsusmaa kodanikke kangekaelseteks.

Macron võttis selliselt sõna oma visiidi ajal Soome ja Taani, kus ta lootis tihendada sidemeid ja saada toetust oma Euroopa Liidu superriigi projektile.

Breitbart vahendab, et kolmapäeval enne galaõhtusööki peetud sõnavõtus, mida oli kuulamas ka Taani kuninganna Margaret, kiitis Macron Skandinaavia riike ja nimetas neid kogu ülejäänud maailmale täiesti avatuks, samas kui Prantsusmaa vastustavat muutusi „gallialastele omase kangekaelsusega“.

Macroni meelest on Prantsusmaa identiteet väga sügav ja keeruline, kuid Macron usub, et on suutnud oma valimisest saadik kutsuda esile olulisi kultuurilisi muutusi. „Inimesed muudavad oma meelt, nad on muutunud riskidele palju avatumaks,“ ütles Macron oma sõnavõtus.

Euroopa tuleviku ja rahvusliku identiteedi teemat kommenteeris Macron väitega, et tõelist taanlast ei ole olemas. Too olevat hoopis eurooplane. „Isegi teie keel ei ole mitte lihtsalt taani keel – see on euroopa keel. Sama kehtib ka prantslaste kohta,“ lisas ta.
Macroni sõnavõtt kutsus esile pahameeletormi Prantsuse poliitikute seas. Muuhulgas süüdistas vasakäärmuslasest Alexis Corbière presidenti selles, et too mitte ainult ei näidanud üles põlgust omaenda rahva suhtes, vaid demonstreeris ka jahmatavat rumalust.
Rahvusrinde juht Marine Le Pen kommenteeris Macroni sõnavõttu: „Nagu ikka näitab ta üles põlgust prantslaste vastu välismaal olles! Gallid annavad hea meelega tema ülbusele ja solvamisele oma vastuse!“

Prantsusmaa Rahvuskogu saadik ja Vabariiklaste partei liige Fabien Di Filippo ütles aga, et prantslaste rahvuslikku identiteeti eitades solvas president taas oma rahvast. „President Rothschild Emmanuel Macron ületas end Taanis olles taas,“ postitas Di Filippo Twitteris.
Vabariiklaste partei teatas sel nädalal, et partei kavatseb võtta massimigratsooni suhtes palju karmima positsiooni, andes sellega omakorda hoobi globalistist presidendi Macroni poliitilisele suunale.

Allikas: Breitbart
Refereeris ja tõlkis Triin van Doorslaer

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/maailm/macron-prantslasi-ja-taanlasi-pole-olemas/
_____________
Ja nii käib globalistide poolt rahvuste ja riikide hävitamine. Olge valvsad!
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP