RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 15. jaanuar 2019

MATTI ILVES: SAKSA TERETULNUD KULTUUR ON MÖÖDAS

Pilt: Protest Cottbus´is

Saksamaa teretulnud kultuur on möödas ja inimesed keskenduvad vastupanule, ning rahvuslikule identiteedile, ütlevad professorid. Kriminoloogia professor Hans-Dieter Schwind hoiatas, et "teretulnud poliitiline kultuur Saksamaal on möödas. Viimasa hoobi sellele andis Schwind´i rünnnak, kus vigastada sai 8 inimest, nüüd võtavad sakslased sisserännet suure ohuna."

Professor Andreas Zick, konflikti ja vägivalla uurija, ütleb, et "inimesed ühiskonnas on üha radikaaliseerumas. Eriti inimesed, kes varem ei olnud ühenduses paremäärmusliku ideoloogiaga."
"Süüdlast otsitakse internetis, see on justkui amokki jooksmine, mis on nakatunud sellisest rahvaliikumist. Ning usutakse, et riik on võõrndunud rahvast ja poliitika osutab kontrolli kadumisele."

Kasvab meeleolu elanikkonnas, et rahvuslik identiteet ja kontroll selle üle tuleb võtta tagast enda kätte!

Meil, väikerahval eestlastel, on juba ammu aeg sellepeale mõelda, et võtta võim reeturpoliitikutelt tagasi enda kätte. Praegu esindab meie paleusi vaid EKRE!

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/2019/01/professors-warn-german-welcome-culture-is-over-people-focus-on-resistance-and-national-identity/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP